Akut Gulvafslibning

Har du gulvsliber meldt afbud? Eller står du i en knibende situation hvor du skal have fikset en opgave indenfor gulve, hvadend det er GulvafslibningGulvafhøvling, Behandling af gulv, Slibning af dørtrin/trappe ellertræterasse? Eller har du en maleropgave der haster? – Så er du kommet til det helt rette sted! Hos Jeres Gulvsliber har vi akut service som betyder at kører ud efter vores normale åbningstider som er mellem 07.00 – 16.00. Vores akut gulvafslibnings service byder også på udrykning til akutte opgaver i vores åbningstider.

Gulvsliber efter arbejdstid

Har du brug for en gulvsliber, men klokken er over 16.00 og alle gulvfirmaerne har lukket? – Hos Jeres Gulvsliber kører vi også ud til opgaver efter arbejdstid mellem 16.00 – 24.00 hverdage og helligdage.

Har du brug for en gulvsliber efter arbejdstid? – Så skal du kontakte vores udrykningstelefon på telefon:
+45 42 60 29 29 – Du kan også kontakte os på Facebook messenger.

Udrykning til opgave

Det lyder måske dramatisk, men har du behov for en gulvsliber her og nu så er vores akut service også velegnet til dette – Såfremt muligt med vores igangværende kunder, så får vi rykket rundt på vores aftaler således vi kan rykke ud til netop din opgave hvis den haster.

Skal vi rykke ud til dig? – Så skal du kontakte vores udrykningstelefon på telefon:
+45 42 60 29 29 – Du kan også kontakte os på Facebook messenger.