Anmeldelser

Anmeldelser2018-09-26T12:11:44+00:00
Ring Til Os
Send En Mail

HJÆLP OS!

MED AT HJÆLPE ANDRE

Jeres Gulvsliber vil igen i år give til Kræftramte Børn i BørneCancer Fonden.

Vi er fornyligt kommet på Google og ved at i går ind og giver os en oprigtigt anmeldelse – Kan i hjælpe til med at øge vores virksomheds synlighed og skabe flere tilfredse kunder hos Jeres Gulvsliber – Også kan vi donére flere penge til kræftramtebørn ved at støtte med et større beløb til BørneCancer Fonden.

Anmeld Os På Google

Anmeldelser af Jeres Gulvsliber

Hos Jeres Gulvsliber har vi mange års erfaring indenfor Gulvafslibning, Gulvafhøvling og Gulvbehandlinger som Lak, Lud & Oliebehandling.

Så hvis du står overfor en større renovering af boligen og ønsker at få budgetteret eller rådgivning omkring dine gulve?
eller sidder du måske som ansvarlig i en boligforening eller i en større virksomhed og mangler råd og vejledning omkring jeres gulve – Så kontakt Jeres Gulvsliber.

Vi hjælper vores kunder med rådgivning indenfor alle typer trægulve, om det er Vedligeholdelse, Renovering eller Tilbudsgivning.

Hos Jeres Gulvsliber har vi vores egen specialfremstillet produkter til behandling og vedligeholdelse af gulve, så det kan være særdeles attraktivt at tage kontakt med os for at hører nærmere.

Du kan læse mere om vores Services indenfor Afslibninger og Behandlinger.

Facebook Anmeldelser

Se vores anmeldelser på Facebook forneden.

Facebook Anmeldelser

Facebook

Find os på Facebook

Gå til facebook

Instagram

Find os på Instagram

Gå Til Instagram

E-Mail

Send os en E-mail

Send en mail

Telefon

Ring til Jeres Gulvsliber

Ring til os