Project Description

LEJERBO

Lejerbo er en almen administrationsorganisation stiftet i 1944, der i dag administrerer ca. 38.000 boliger fordelt over det meste af landet. Lejerbos hovedkontor ligger i Valby, mens der er lokale  regionskontorer i Hillerød, Næstved, Holbæk, Kolding, Holstebro og Aalborg. I alt er der i administrationen lidt over 200 ansatte, mens der rundt om i landet på de mange ejendomskontorer og servicecentre er ca. 500 lokalt ansatte, primært ejendomsfunktionærer.

GULVSLIBER FOR BOLIGFORENINGER

Jeres Gulvsliber ApS har flere boligforeninger som faste kunder da vi altid leverer et fremragende stykke arbejde til en fair pris.
Skal vi også hjælpe dig? – Kontakt Jeres Gulvsliber og indhent et tilbud eller hør mere om vores services.

Udtalelse fra BBBO af Jeres Gulvsliber
Jeres Gulvsliber er et surværent gulvafslibningsfirma som vi har fornøjelsen af i flere af vores afdeling hvor de er vores faste gulvafslibningspartner da de gang på gang leverer et fantastisk stykke arbejde – og ikke mindst flot gulv.

Services udført for Lejerbo

Jeres Gulvsliber kører i hele Aarhus & omegn med gulvservice til Privat, Erhverv & Boligforeninger.

Vi tager alle Gulvsliber opgaver ind

  • GULVAFHØVLING

  • GULVAFSLIBNING

  • OVERFLADE SLIBNING

  • AFSLIBNING AF DØRTRIN

gulvsliberen jeres gulvsliber besøger bbbo gulvafslibning aarhus

VORES KUNDER

PRIVATKUNDER UDGØR 22%
ERHVERVSKUNDER UDGØR 43%
BOLIGFORENINGER UDGØR 35%
TILFREDSE KUNDER 100%

VORES ÅBNINGSTIDER

MANDAG
DØGNVAGT 7:00 – 16.00
16:00 – 24:00
TIRSDAG
DØGNVAGT 7:00 – 16.00
16:00 – 24:00
ONSDAG
DØGNVAGT 7:00 – 16.00
16:00 – 24:00
TORSDAG
DØGNVAGT 7:00 – 16.00
16:00 – 24:00
FREDAG
DØGNVAGT 7:00 – 16.00
16:00 – 24:00
LØRDAG
DØGNVAGT LUKKET
07:00 – 24:00
SØNDAG
DØGNVAGT LUKKET
07:00 – 24:00

KONTAKT OS

RING TIL JERES GULVSLIBER

LEJERBO

BESØG LEJERBOS HJEMMESIDE

VORES YDELSER

Jeres Gulvsliber tilbyder en lang række gulvslibnings servicses og mere.

Gulvafhøvling

En Gulvafhøvling kan være nødvendig for at udjævne gulvet eller fjerne dybe ridser samt skader i trægulvet. Vi afhøvler det øverst lag af trægulvet og gulvafsliber det derefter samt behandler det med enten lak, lud eller olie afhængig af gulvtypen.

LÆS MERE ›

Gulvafslibning

En Gulvslibning og Gulvafslibning er ikke helt det samme, differencen ligger i at en Gulvafslibning går lidt dybere og fjerner bedre ridser og skader gulvet måtte have påført sig. Perfekt til at give dit træ gulv livet tilbage og fjerne overfladiske skrammer og ridser gulvet måtte have.

LÆS MERE ›

Gulvbehandlinger

Vi tilbyder flere forskellige typer gulvbehandlinger til efterbehandling af trægulve når vi har afhøvlet og afslebet dit trægulv. En gulvbehandlinger giver det lige det sidste så du kan fantastisk flotte gulve igen.

LÆS MERE ›

Slibning af træterasse

Sommeren står for døren og træterrassen ligner måske ikke helt det samme længere, hos Jeres Gulvsliber kan vi få din træterrasse til at skinne i solens stråler med en afslibning og behandling der tilpasset netop din terrasse.

LÆS MERE ›

Slibning af bordplade

Har du en slidt eller ujævn træbordplade som du gerne vil have udbedret eller er i tvivl om kan reddes? Hos Jeres Gulvsliber er vi eksperter i bordplader og har udbedret mange bordplade med en omgang slibning og behandling.

LÆS MERE ›

Slibning af trappe

Har du en slidt trappe? eller nogle slidte trappetrin som du ønsker får livet tilbage, så kan vi hjælpe dig med netop dette. Vi er eksperter i slibning af trapper og har udviklet et unikt koncept kaldet afhentingsservice hvor vi henter, sliber & behandler og leverer dine trappetrin.

LÆS MERE ›

BLIV KONTAKTET

Har du brug for en professionel gulvsliber, så Udfyld formularen og vi kontakter dig

[contact-form-7 404 "Not Found"]
[contact-form-7 404 "Not Found"]