Gulvlakering beskytter dit nyslebne trægulv

Når gulvet er nyslebet eller netop afhøvlet, er det vigtigt at efterbehandle træet for at beskytte det. En gulvlakering kan være en god idé, hvis du vil have et gulv, der er nemt at vedligeholde. Lakken giver nemlig en hård og glat overflade, så gulvet bliver ekstra slidstærkt og bare skal støvsuges og vaskes indimellem. 

Jeres Gulvsliber tilbyder professionel gulvlakering i Aarhus, Skanderborg, Randers, Brabrand, Risskov og Silkeborg. Læs mere herunder, og bliv klogere på, hvad du skal vælge til dit gulv. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for at få rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Trænger dine trægulve også til en opfriskning?

Hos Jeres Gulvsliber behandler vi alle typer trægulve – enten i form af gulvslibning eller gulvafhøvling. Vi sørger selvfølgelig også for at give den helt rette efterbehandling, så dine gulve får den længst mulige levetid. Vi tilbyder også flere typer gulvbelægning som klikgulve, laminatgulve og tæppefliser.

Interreseret? Kontakt os i dag på telefon, e-mail eller gennem vores kontaktformular – og få et uforpligtende tilbud

Hvilken lak skal jeg vælge?

Hos Jeres Gulvsliber tilbyder vi gulvlakering med forskellige typer lak. Valget af gulvlak har både betydning for, hvor meget du skal vedligeholde gulvet, og hvordan det kommer til at se ud. Derfor gør vi meget ud af at finde den rigtige lak til dit gulv, så du får det bedste resultat.

Mat gulvlak

Den matte lak giver et meget naturligt udtryk, idet overfladen ikke bliver gullig. Vi bruger en vandbaseret lak i glans 10, der er med til at sørge for, at gulvet ikke giver så meget genskin. Den matte lak, vi bruger, er en slidstærk 1-komponentslak.

Ultramat gulvlak

Den ultramatte gulvlak kan nærmest ikke ses. Den er også en slidstærk, vandbaseret 1-komponentslak, ligesom matte lak, men den giver et lidt andet udtryk.

Hvid gulvlak

Den hvide lak lysner gulvet, men man kan stadig se træets årer gennem lakken. Den hvide lak er også mat, og den er oplagt at bruge til små rum, da et lyst gulv kan få et rum til at synes større.

Mat 2-komponentslak

Denne type lak er lidt stærkere end en vandbaseret gulvlak, men træet bliver ikke hurtigt gult, som det fx kan gøre, hvis man bruger en spritbaseret gulvlak med højglans.

Fælles for alle typer lak er, at træets naturlige struktur kan ses gennem lakken. Alle typer gulvlak sikrer desuden et godt resultat, der kræver minimal vedligeholdelse, idet et lakeret gulv er slidstærkt og nemt at rengøre.

Vedligeholdelse af dit trægulv efter gulvlakering

Det er vigtigt, at du vedligeholder dit lakerede trægulv på den rigtige måde. Vi hjælper dig derfor med pleje og vedligeholdelse efter lakeringen af gulvet. Som kunde hos Jeres Gulvsliber får du nemlig en gratis specialfremstillet laksæbe, så du kan passe godt på dit flotte nye gulv.

Sæben er nem at bruge og tørrer hurtigt. Den kan både bruges til rengøring af vinyl, laminerede, lakerede og malede træoverflader. Du bør dog konsultere en professionel gulvmand, før du anvender den i en strømdrevet rengøringsmaskine.

Pris for lakbehandling af gulvet

Alle gulve er forskellige, og derfor afhænger prisen for gulvlakering af mange forskellige faktorer. Hvis du er interesseret i at høre nærmere, er du derfor velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på gulvlakering.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt lakbehandling er det rigtige valg i forhold til dit trægulv, kan du overveje andre typer efterbehandling. Vi tilbyder nemlig også oliebehandling og ludbehandling

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS
ring til jeres gulvsliber