En lakbehandling gør gulvene stærkere

Vil du gerne have lakeret dine gulve af en professionel og billig gulvsliber med flere års erfaring, der har styr på sit håndværk?  Så er du kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder lakbehandlinger af gulve. Et lag lak giver flotte og ikke mindst slidstærke gulve.

Så hvis du står overfor en større renovering af boligen og ønsker at få budgetteret eller rådgivning omkring dine gulve eller sidder du måske som ansvarlig i en boligforening eller i en større virksomhed og mangler gode råd og vejledning omkring jeres gulve – Så kontakt Jeres Gulvsliber.

De to typer gulvlakeringer

Et spørgsmål som vi ofte får stillet af vores kunder er: Hvilken lak skal jeg vælge til mit gulv?

Det korte svar er, at du kan vælge mellem to typer, hvis du vælger lak til at efterbehandle dit trægulv:

  • naturlak – en type lak uden farve. En blank lak. Den giver en transparent og næsten usynlig lakering af gulvet. Desuden får gulvet en glat overflade, hvilket dog medvirker, at du skal passe på med at ridse gulvet. 
  • hvid lak – er med til at give trægulvet en overflade der lysner op. Desuden giver det trægulvet en glat overflade  

Ikke to gulvopgaver er ens. Derfor finder vi sammen den lak, der passer bedst til dine gulve.

Uanset hvilken laktype du vælger, er det stadig muligt at se træets struktur. Hvad enten du vælger en mat lak, en vandbaseret lak eller en mere fortyndet lak. 

Hvilket betyder, at du beholder dit gulvs flotte look og ikke mindst en slidstærk overflade.

Beskyttelse med gulvlakering

Et trægulv, der er lakeret med lak, vil stå smukt i mange år, hvis du behandler og vedligeholder det på den rigtige måde. Det er utroligt nemt at vedligeholde og kræver bare, at man støvsuger og vasker (med en grundig opvredet klud) engang imellem. Som udgangspunkt bør du ikke bruge rengøringsmidler til at vaske gulvet, men hvis det bliver nødvendigt, bør du bruge vand og sæbe.

Pleje af lakeret gulv med laksæbe

Mange glemmer at vedligeholde deres flotte gulve, og den kan koste dig dyrt. Hvis gulvlakeringen får hakker eller flænger, kan vand og andet skidt samle sig nede i træet på gulvet. Det kan være med til at skade træet og i værste fald, får du ødelagt dit gulv.

Vi kan hjælpe dig med pleje og vedligeholdelse af et lakeret trægulv med vores helt egen fremstillede laksæbe, du kun kan få hos os. Et nylakeret gulv holder længere hvis det vedligeholdes rigtigt og med de rigtige plejeprodukter til gulvet.

Alle vores kunder får et gratis plejeprodukt, når vi er færdige med en gulvbehandling. Jeres Gulvslibers helt egen laksæbe. Med den kan du passe godt på dit nye flotte gulv.

Den er velegnet til rengøring af alle vinyl-, laminerede, lakeret eller malede overflader af træ. Den kan både anvendes manuelt eller ved brug af rengøringsmaskine. 

Vi anbefaler dog, at du lige taler med en professionel gulvmand, inden du bruger sæben i strømdrevne rengøringsmaskiner af nogen art.

Sæben er let at anvende og har en hurtig tørring.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS