Vil du gerne have lakeret dine gulve af en professionel og billig gulvsliber der har styr på sit håndværk, så er du kommet til det helt rette sted. Jeres Gulvsliber tilbyder lakbehandling af gulve i både naturlak og hvid lak som begge giver flotte gulve og ikke mindst slidstærke gulve.

Så hvis du står overfor en større renovering af boligen og ønsker at få budgetteret eller rådgivning omkring dine gulve eller sidder du måske som ansvarlig i en boligforening eller i en større virksomhed og mangler råd og vejledning omkring jeres gulve – Så kontakt Jeres Gulvsliber.

De to typer gulvlakeringer

Du kan vælge mellem to slags gulvlakering hvis du vælger at bruge lak til at efterbehandle dit gulv. Der findes flere forskellige typer lakeringer og vi finder frem til den der tilpasser den enkelte opgave, da ikke to opgaver er ens. Naturlak giver dine gulve en glat overflade, hvilket dog medvirker, at man skal passe på med at ridse gulvet. Vælger du, at dit gulv skal efterbehandles med hvid lak, får du lyse trægulve med en glat overflade. Ved alle laktyper er det stadig muligt at se træets struktur.

  • Naturlak
  • Hvid lak

Forskellen på naturlak og hvid lak er farven eller manglen på samme. Naturlakken giver en næsten transparent og usynlig lakering af gulvet, hvorimod den hvide lakbehandling lysner gulvets overflade. Modsat et malet gulv, så kan du stadig se overfladen og det flotte gulv, når du får lakeret dit gulv. Dette gør at du beholder dit lækre trægulvs look og ikke mindst en slidstærk overflade.

Beskyttelse med gulvlakering

Et trægulv, der er lakeret med lak, vil stå smukt i mange år, hvis man behandler og vedligeholder det på den rigtige måde. Det er utroligt nemt at vedligeholde og kræver bare, at man støvsuger og vasker (med en grundig opvredet klud) engang imellem. Som udgangspunkt bør du ikke bruge rengøringsmidler til at vaske gulvet, men hvis det bliver nødvendigt, bør du bruge sæbe.

Pleje af lakeret gulv med laksæbe

Mange glemmer at vedligeholde deres flotte gulv, hvilket kan koste dig dyrt. Hvis gulvlakeringen får hakker og får flækker, kan vand og andre skidt samle sig nede i træet på gulvet, som kan skade træet. Vi kan hjælpe dig med pleje og vedligeholdelse af lakeret gulv med vores helt egen fremstillede laksæbe du kun kan få hos os. Et nylakeret gulv holder længere hvis det vedligeholdes rigtigt og med de rigtige plejeprodukter til gulv.

Alle kunder hos Jeres Gulvsliber får et gratis plejeprodukt til deres nylakerede gulv. Jeres Gulvslibers helt egen laksæbe, så du kan passe på dit nye flotte gulv. Vores plejeprodukt til lakerede gulve er 1 af 4 plejeprodukter til gulve som vi har udviklet.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS