Gulvafhøvling

Gulvafhøvling er et håndværkerisk indgreb indenfor gulvservice som oftes udføres af en gulvsliber, der er dog dem som selv udfører gulvafhøvling, men dette er ikke noget vi anbefaler da man risikerer at ødelægge gulvet yderligere istedet for at udbedre det. Vi er eksperter i gulvafhøvling og rådgivning omkring dette. Har du brug for gulvafslibning eller gulvafhøvling, anbefaler vi dig at kontakte Jeres Gulvsliber i dag.

Afhøvling af gulve

Et spørgsmål vi ofte får af vores kunder og svaret er som udgangspunkt ja – De fleste trægulve, uanset stand kan faktisk reddes, dog ikke med en gulvafslibning  men med en gulvafhøvling som er et lidt større indgreb end en gulvafslibning. En gulvafhøvling kan også være nødvendig for at udjævne et skævt trægulv og dermed få en tilpasset jævn overflade overalt på gulvet.

Jeres Gulvsliber: Din Gulvafhøvler

Er du på udkig efter en professionel gulvafhøvler, så er du komet til det helt rette sted, fordi Jeres Gulvsliber er Din Gulvafhøvler i Aarhus, Jylland og på Fyn. Vi er specialister i gulvafhøvling og udfører gulvafhøvling på et professionelt plan.

Jævnt trægulv

Gulvafhøvling kan være nødvendigt såfremt du har et skadet eller ubalanceret gulv og i tilfælde af at en gulvafslibning ikke er  tilstrækkelig.

At afhøvle et gulv kræver erfaring og ekspertise indenfor trægulve – Derfor anbefaler vi ikke at dette er noget man gør selv, men istedet kontakter en professionel gulvsliber. Vi har oplevet at komme ud til trægulve der er blevet afhøvlet forkert og endt ud med at være så tynde at træbrædderne knækkede – Så den kan blive en dyr affære ikke at konsultere med en professionel gulvsliber forinden man påbegyner en gulvafhøvling.

I de fleste tilfælde vil det være muligt at få det naturlige og flotte look tilbage i trægulvet, uanset hvor medtaget det måtte være, vi har dog set tilfælde hvor at gulvet har haft så massive og omfattende skader, at en udskiftning af dette var mere fordelagtigt og lønsomt – end at påbegynde gulvafhøvling eller gulvafslibning.
Vi føler det er vores pligt som professionelle håndværkere at rådgive vores kunder bedst muligt – Også i situationer hvor det ikke ville være lønsomt for os.

Din garanti

Du er sikret godt håndværk og garanti på gulvafhøvling udført af Jeres Gulvsliber, Din gulvafhøvler og alt andet håndværk udført af Jeres Gulvsliber fordi vi er en del af Dansk Byggeri og Byg Garanti som sikre dig, at når du får udført gulvafhøvling af Jeres gulvsliber at du kan forvente godt udført håndværk. I tillæg dækker Dansk Byggeri’s Byg Garanti op til DKK 150.000,- af udført håndværk som ikke lever op til dine forventninger og opfylder deres betingelser for dækning. Derfor er du altid sikret når du benytter dig af Jeres Gulvsliber.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er medlem af erhvervsorganisationen Dansk Byggeri som består af en bred vifte af jurister, advokater, økonomer og byggeteknikere med indgående kendskab til bygge- og anlægsbranchen. Som en professionel gulvvirksomhed mener vi det er vigtigt at overholde gældende love og regler, samt udvikle vores egne kompetencer, både i ledelsen og vores dygtige gulvslibere. Dansk Byggeri hjælper med kompetenceudvikling, rådgiving og tilbyder også en lang række fordele til vores gulvfirma.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er også medlem af Dansk Byggaranti og alle vores private kunder er derfor dækket af Byg Garanti. Det giver vores kunder en tryghed og vores gulvvirksomhed en konkurrencefordel. Læs mere om dækning med Byg Garanti på deres hjemmeside. Byg Garanti dækker kundens tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde, hvis et medlem af Dansk Byggeri har tabt en sag ved Byggeriets Ankenævn, men ikke kan efterleve afgørelsen – fx på grund af konkurs, død, ophør eller lignende. Byg Garanti dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag, gældende pr. den 1. juli 2017.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.