Gulvafslibning Brabrand

Skal du have afslebet dit trægulv? – Så er du kommet det helt rette sted. Hos Jeress Gulvsliber er vi eksperter i gulvafslibning i Brabrand og omegn. vi hjælper gerne dig med dine gulvafslibnings opgaver i dit lokalområde i Aarhus. Vi er selv en Aarhusiansk virksomhed og er bosat i 8210 Aarhus V og kan derfor hurtigt rykke ud til vores kunder i Aarhus.

Er du i tvivl om hvorvidt du skal have en gulvafslibning eller gulvafhøvling af dit trægulv? – Afhængig af gulvets tilstand og hvor dybe ridserne er i gulvet, er det forskelligt fra om man afsliber eller afhøvler gulvet. Gulvafslibning er processen at slibe gulvets overflade for at fjerne mindre skader, uønskede farvepræg og mindre ujævnheder i gulvet – For så derefter af behandle gulvet med en gulvbehandling.

Din gulvsliber i Smilets by

Når det kommer til gulvafslibning og andre gulvservices i Brabrand, så betyder prisen helt sikkert noget for dig og vi kan garanteret at vi er blandt Danmarks billigste når det kommer til gulvafslibning i Brabrand og omegn. Vi sætter en ære i at leverer de bedste resultater til den bedste pris og dette afspejles også i vores kundeanmeldelser på Facebook og Google, hvoraf vi har en gennemsnit på 4,9 / 5 stjerner på tværs af anmeldelsesplatformene. Jeres Gulvsliber har en bred vifte af kunder, som spænder sig fra enkelte privatpersoner og erhverv til volumefyldte faste kunder som typisk er boligforeninger og ejerforeninger rundt om i Aarhus og i Brabrand, vi mener at vores tilbagevendende kunder er et klart signal på at vi gør det helt rigtigt.

Hvad koster gulvafslibning?

Prisen for gulvafslibning kan varierer, afhængig af hvor omfattende gulvet er beskadiget og hvilken type afslibning der skal udføres. Vi rådgiver alle vores kunder om hvordan, hvorfor og hvorfor ikke at vi udfører netop den type gulvafslibning ved hver enkelt opgave – Så du kan føle dig i sikre hænder når du benytter Jeres Gulvsliber til dine gulvafslibnings opgaver.

Vores priser på gulvafslibning starter fra Kr. 50,- pr. kvadratmeter og går op til Kr. 115,- pr. kvadratmeter eksl. moms afhængig af hvilken type gulvafslibning der er den rette til den respektive opgave. Hvis du er i tvivl, skal du ikke bekymre dig – For vi er eksperter og  du kan til enhver tid få fremsendt et fast tilbud på gulvafslibning, på denne måde er du sikret hvad du betaler for og vi går ikke før du er tilfreds. Vores tilbud på gulvafslibning er blandt de bedste og billigste i landet og vi kan derfor roligt sige, at hvis du er på udkig efter billig gulvafslibning i Brabrand eller omegn – At vi er det helt rette valg til netop dette.

Hvorfor vælge Jeres Gulvsliber

Jeres Gulvsliber er en din lokale gulvsliber i Brabrand og omegn – Vi er en stærk lokal partner til dine gulvservice opgaver, om det er gulvafslibning, efterbehandling eller levering af vores special vedligligeholdesesprodukter til dine trægulve – Så finder du det hos os. Vi er en del af Dansk Byggeri og Dansk Byg Garanti for at vise vores kunder at vi er en seriøs og ambitiøs gulvservice virksomhed. Hvert år støtter vi også flere mærkesager og støtter op i vores lokalsamfund i Aarhus. Med andre ord, du finder ikke en mere stabil og professionel gulvafsliber i Brabrand eller i Jylland.

Vi er konkurrencedygtige på priser og effektive på leveringstider samt kvalitet. Du kan altid forvente en høj kvalitet af gulvafslibning og andre gulvservices hos Jeres Gulvsliber i Brabrand, Hvadend det er gulvafslibning, gulvafhøvling eller gulvbehandling af dine trægulve, så kan du forvente, kun det allerbedste hos os.
Du kan læse mere om Jeres Gulvsliber eller kontakte os i dag – Så får vi liv i dine gamle trægulve.

Billeder fra vores arbejde i Brabrand

Vi havde æren af at slibe gulv hos en af ny kunde i Brabrand.
Opgaven lød på en fuldslibning af gulvet og efterfølgende 3 gange lakbehandling af den 76 kvadratmeter store lejlighed. Du kan se billeder fra opgaven herunder, endnu engang tak til vores nye privatkunde fra Brabrand for at benytte Jeres Gulvsliber til deres gulvopgave.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er medlem af erhvervsorganisationen Dansk Byggeri som består af en bred vifte af jurister, advokater, økonomer og byggeteknikere med indgående kendskab til bygge- og anlægsbranchen. Som en professionel gulvvirksomhed mener vi det er vigtigt at overholde gældende love og regler, samt udvikle vores egne kompetencer, både i ledelsen og vores dygtige gulvslibere. Dansk Byggeri hjælper med kompetenceudvikling, rådgiving og tilbyder også en lang række fordele til vores gulvfirma.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er også medlem af Dansk Byggaranti og alle vores private kunder er derfor dækket af Byg Garanti. Det giver vores kunder en tryghed og vores gulvvirksomhed en konkurrencefordel. Læs mere om dækning med Byg Garanti på deres hjemmeside. Byg Garanti dækker kundens tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde, hvis et medlem af Dansk Byggeri har tabt en sag ved Byggeriets Ankenævn, men ikke kan efterleve afgørelsen – fx på grund af konkurs, død, ophør eller lignende. Byg Garanti dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag, gældende pr. den 1. juli 2017.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.