Gulvafslibning Brabrand

Hjem » Gulvafslibning Brabrand
Gulvafslibning Brabrand2020-03-06T12:28:15+01:00
ring til jeres gulvsliber

Har du brug for en professionel gulvsliber, så kan du ligeså godt vælge din lokale gulvsliber fra Aarhus, Jeres Gulvsliber. Vi kan hjælpe dig med at få dine flotte gulve tilbage ved hjælp af en gulvafslibning. Hos Jeress Gulvsliber er vi eksperter i gulvafslibning i Brabrand og omegn. vi hjælper gerne dig med dine gulvafslibnings opgaver i dit lokalområde i Aarhus. Vi er selv en Aarhusiansk virksomhed og er bosat i 8210 Aarhus V og kan derfor hurtigt rykke ud til vores kunder i Aarhus.

Er du i tvivl om hvorvidt du skal have en gulvafslibning eller gulvafhøvling af dit trægulv? – Afhængig af gulvets tilstand og hvor dybe ridserne er i gulvet, er det forskelligt fra om man afsliber eller afhøvler gulvet. Gulvafslibning er processen at slibe gulvets overflade for at fjerne mindre skader, uønskede farvepræg og mindre ujævnheder i gulvet. Efter enhver gulvafslibning bliver gulvet efterbehandlet med en af vores tre gulvbehandling, lak, lud eller oliebehandling.

Slibning af gulv i Brabrand

Uanset om du har behov for en letslibning eller en afhøvling af dit trægulv, så kan vi hjælpe dig. Når det kommer til slibning af gulv i Brabrand eller andre gulvservices du måtte skulle have udført, så betyder prisen helt sikkert noget for dig og vi kan garanteret at vi er blandt Danmarks billigste når det kommer til gulvafslibning i Brabrand og omegn. Vi sætter en ære i at leverer de bedste resultater til den bedste pris og dette afspejles også i vores kundeanmeldelser på Facebook og Google, hvoraf vi har en gennemsnit på 4,9 / 5 stjerner på tværs af anmeldelsesplatformene. Jeres Gulvsliber har en bred vifte af kunder, som spænder sig fra enkelte privatpersoner og erhverv til volumefyldte faste kunder som typisk er boligforeninger og ejerforeninger rundt om i Aarhus og i Brabrand, vi mener at vores tilbagevendende kunder er et klart signal på at vi gør det helt rigtigt.

Hvad koster gulvafslibning?

Prisen for gulvafslibning kan varierer, afhængig af hvor omfattende gulvet er beskadiget og hvilken type afslibning der skal udføres. Vi rådgiver alle vores kunder om hvordan, hvorfor og hvorfor ikke at vi udfører netop den type gulvafslibning ved hver enkelt opgave – Så du kan føle dig i sikre hænder når du benytter Jeres Gulvsliber til dine gulvafslibnings opgaver. Jeres Gulvsliber ønsker at kunne leverer billig gulvafslibning i Brabrand og resten af Aarhus.

Hvorfor vælge Jeres Gulvsliber

Jeres Gulvsliber er en din lokale gulvsliber i Brabrand og omegn – Vi er en stærk lokal partner til dine gulvservice opgaver, om det er gulvafslibning, efterbehandling eller levering af vores special vedligligeholdesesprodukter til dine trægulve – Så finder du det hos os. Vi er en del af Dansk Byggeri og Dansk Byg Garanti for at vise vores kunder at vi er en seriøs og ambitiøs gulvservice virksomhed. Hvert år støtter vi også flere mærkesager og støtter op i vores lokalsamfund i Aarhus. Med andre ord, du finder ikke en mere stabil og professionel gulvafsliber i Brabrand eller i Jylland.

Vi er konkurrencedygtige på priser og effektive på leveringstider samt kvalitet. Du kan altid forvente en høj kvalitet af gulvafslibning og andre gulvservices hos Jeres Gulvsliber i Brabrand, Hvadend det er gulvafslibning, gulvafhøvling eller gulvbehandling af dine trægulve, så kan du forvente, kun det allerbedste hos os.
Du kan læse mere Jeres Gulvsliber eller kontakte os i dag – Så får vi liv i dine gamle trægulve.

Billeder fra vores arbejde i Brabrand

Vi havde æren af at slibe gulv hos en af ny kunde i Brabrand.
Opgaven lød på en fuldslibning af gulvet og efterfølgende 3 gange lakbehandling af den 76 kvadratmeter store lejlighed. Du kan se billeder fra opgaven herunder, endnu engang tak til vores nye privatkunde fra Brabrand for at benytte Jeres Gulvsliber til deres gulvopgave.

Ofte stillede spørgsmål

❔ Pris på gulvafslibning?2020-06-04T10:51:10+02:00

Ingen gulve er ens. Derfor giver vi altid et tilbud som tager udgangspunkt i gulvets nuværende stand, antal kvadratmeter samt om der er gammel overfladebehandling på gulvet. Der er prisen på en gulvafslibning forskellig fra opgave til opgave.

Når vi afgiver et tilbud er det også inklusive overfaldebehandling efter eget valg.

Skal vi hjælpe dig med din gulvopgave og give dig et fast tilbud kan du bestille et uforpligtende tilbud her!

❔ Hvorfor du skal vælge Jeres Gulvsliber?2020-06-04T10:44:14+02:00

Du skal vælge os fordi vi er en stærk lokal partner til dine gulvservice opgaver

Vi kan hjælpe med alt fra

  • gulvafslibning
  • gulvafhøvling
  • efterbehandling af trægulve
  • levering af vores specialudviklede vedligligeholdesesprodukter til trægulve

Vi kan både være en hjælp til inspiration og rådgivning.

Hos os bruger vi kun erfarne fagfolk, professionelle maskiner og materialer af højeste kvalitet.

❔ Hvorfor sliber man gulvet?2020-06-04T10:41:20+02:00

En gulvafslibning og efterbehandling har mange fordele. Udover at det bringer livet frem i gulvet igen og mindsker samling af støv og skidt, så kan en gulvafslibning spare dig for en god del penge i det lange løb.

Vedligeholdes dit trægulv forlænges levetiden betragteligt og du kan derfor udskyde at få lagt et helt nyt gulv, nogen gange med flere år.

Bestil et uforpligtende tilbud på gulvafslibning allerede nu!

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS
ring til jeres gulvsliber