Har du et nedslidt, ødelagt, skadet eller fuldstændigt håbløst trægulv som trænger til en kærlig hånd? Men du ved ikke helt om valget står på gulvafslibning eller gulvafhøvling. Der er ikke et korrekt svar til om man skal i gang med en gulvafslibning eller gulvafhøvling, da det afhænger af gulvets overflade og tilstand.

Vi vil gå i dybden med hvorvidt du har brug for en gulvafslibning eller gulvafhøvling længere nede på siden.

Gulvafslibning: Afslibning af gulv

Som navnet antyder går en gulvafslibning ud på at man sliber det øverste lag af sit trægulv for at fjerne ridser og almen slid fra gulvets overflade.

Gulvafslibning er en fantastisk måde at genoprette et trægulvs naturlige og flotte udseende på. Det kan samtidigt være økonomisk smart at afslibe sit trægulv og samtidigt skabe et bedre og flottere hjem. En gulvafslibning behøver ikke at koste en bondegård og hos os kan du få et fast tilbud på gulvafslibning uanset hvor i landet du bor og uanset hvor stor eller lille en gulvopgave du har.

Den rette pris på gulvafslibning: Prisen for gulvafslibning er individuel, fordi alle gulve er unikke. Der er ikke to gulve der er ens i form af stand, alder, arealet af gulvet eller

Gulvafslibning gør det selv: Overvejer du selv at afslibe dine gulve og springe ud i gulvafslibning, skal du tænke dig grundigt om.
Du kan selv afslibe dit gulv, det kræver dog du har det rette værktøj, de rette slibeplader og ikke mindst viden om hvordan du skal gå til værks. Hvis du selv sliber din trægulv og gør det forkert kan du risikere at ødelægge gulvet, hvilket kan ende ud med at du må skifte gulve hvis det ikke kan reddes eller at det skal gulvafhøvles – Begge dele er meget dyrere alternativer end at lade en professionel gulvsliber gøre arbejdet og vi opfordre derfor alle der tænker selv at slibe deres trægulv, som minmium at kontakte en professionel gulvmand og få de rette råd og den rette vejledling før arbejdet påbegyndes.

Gulvafhøvling: Afhøvling af gulv

Basalt set er gulvafhøvling en mere dybdegående process end gulvafslibning. Ved en gulvafhøvling, afhøvler man det øverste lag af trægulvets overflade for at fjerne gulvskader som slag eller brud.

Når man afhøvler et gulv kan der forekomme meget skidt og snavs, det er derfor vigtigt at man afdækker rummet ordenligt af for at minimere rengøringen efter man har afhøvlet gulvet.

Den rette pris på gulvafhøvling: Er en gulvafslibning ikke tilstrækkelig for at genoprette gulvet fra den slidtage som gulvet måtte have fået sig og du skal have afhøvlet gulvet istedet for, så kan det blive en dyrere affære end hvis gulvet skulle afslibes. Som tidligere nævnt er gulvafhøvling en mere dybdegående process, men en nødvendig en hvis gulvet har påført markante nok skader eller ujævnheder.

Gulvafhøvling gør det selv: Skal du have afhøvlet dine gulve og overvejer at afhøvle det selv? Så er her nogle ting du skal være opmærksom på før du begynder at høvle løs på gulvet.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS