Jeres Gulvsliber er din gulvsliber i Aarhus og dermed også din gulvsliber i Hjortshøj. Vi hjælper dig med dine gulvopgaver, store som små for både private, erhverv i hele landet. Ønsker du en professionel gulvafslibning udført at fagfolk er du kommet til det rette sted. Som et Aarhusiansk gulvfirma kan vi hurtig rykke ud til dine gulvopgave og slibe dine gulve i Hjortshøj. Med konkurrencedygtige, gode priser gulvafslibning i Aarhus og en fantastisk service er du sikret et godt resultater og flotte gulve.

Professionel gulvsliber i Aarhus

Som et professionelt og billigt gulvfirma i Aarhus står vi klar til at hjælpe kunder i hele Aarhus med gulvservices.
Så uanset om du er en:

  • Boligforeninger
  • Offenlig institution
  • Privat- og erhvervskunde

Så står vi klar til at hjælpe dig med dine gulveopgaver i hele Aarhus. Vi kan også hjælpe jer med en fast serviceaftale på gulvafslibning og vedligeholdelse af dine trægulve. Jeres Gulvsliber har flere faste kunder og samarbejdspartnere i Hjortshøj og Aarhus, hvor vi udfører gulvafslibning til fordelagtige priser.

Hvad koster gulvafslibning?

Prisen på gulvafslibning er variabel og kan være meget individuel fra opgave til opgave da der er flere faktorer som spiller ind i prisen pr. kvadratmeter, der tages blandt andet højde for:

  • Gulvtypen / Træsorten
  • Omfanget af skader og ridser
  • Areal og form

Eksempelvis er et Fernis trægulv et rigtigt hårdt trægulv at afslibe og kræver derfor mere tid at nedslibe korrekt end foreksempelvis et letbehandlet parketgulv.

Så at give en nøjagtig pris på gulvafslibning uden at vide omfanget af opgaven er det umuligt at prislægge hvad gulvafslibning koster, men du kan altid kontakte Jeres Gulvsliber og få et gratis uforpligtende tilbud på gulvafslibning. Vi er blandt Aarhus’ billigste gulvafslibere og kan give dig en konkurrencedygtig pris på gulvafslibning og efterbehandling af dit trægulv uanset omfang. Vores brede erfaring med gulvafslibning af forskellige gulvetyper gør at du altid kan føle dig sikker når du vælger Jeres Gulvsliber til din gulvopgave.

Gulvafslibning Gør det selv

Du kan selv afslibe dit gulv, det kræver dog du har det rette værktøj, de rette slibeplader og ikke mindst viden om hvordan du skal gå til værks. Hvis du selv sliber din trægulv og gør det forkert kan du risikere at ødelægge gulvet, hvilket kan ende ud med at du må skifte gulve hvis det ikke kan reddes eller at det skal gulvafhøvles – Begge dele er meget dyrere alternativer end at lade en professionel gulvsliber gøre arbejdet og vi opfordre derfor alle der tænker selv at slibe deres trægulv, som minmium at kontakte en professionel gulvmand og få de rette råd og den rette vejledling før arbejdet påbegyndes.

Hvorfor du skal vælge Jeres Gulvsliber

Jeres Gulvsliber er en din lokale gulvsliber i Hjortshøj og Aarhus, da vi holder til på Oktobervej 51b i Aarhus Vest har vi ikke langt til Hjortshøj som også ligger i Aarhus og kan derfor hurtigt rykke ud til dine opgaver – Vi er en stærk lokal partner til dine gulvservice opgaver, om det er gulvafslibning, efterbehandling eller levering af vores special vedligligeholdesesprodukter til dine trægulve – Så finder du det hos os. Vi er medlem af Dansk Byggeri og med i  Byg Garanti-ordningen for at vise vores kunder at vi er en seriøs og ambitiøs gulvvirksomhed. Hvert år støtter vi også flere mærkesager og støtter op i vores lokalsamfund i Aarhus. Med andre ord, så finder ikke en mere stabil og professionel gulvafsliber i Hjortshøj eller i Aarhus end Jeres Gulvsliber.

Gratis vedligeholdelsesprodukt til alle kunder

Siden vores lancering af vores egne vedligeholdelsesprodukter til trægulv, har vi givet alle kunder et gratis vedligeholdelsesprodukt efter gulvafslibning. Vi har udviklet vores helt egne produkter som du kun kan få fingrene i hos os. Du får 1 af vores 4 vedligeholdelsesprodukter til trægulv og afhængigt af hvilken efterbehandling du har fået udført, får du det dertilhørende vedligeholdelsesprodukt. De 4 produkter vi har udviklet er:

Vores plejeprodukter kan også købes og afhentes på vores adresse: Oktobervej 51b, Aarhus V. Har du spørgsmål til enten gulvafslibning eller nogle af vores produkter eller services, så kontakt Jeres Gulvsliber og vi skal besvare dig indenfor 24 timer.

Gulvfirma der dækker hele Aarhus

Vi dækker hele Aarhus uanset hvor du er bosat og du kan finde billeder og mere information om de pågældende provinser i Aarhus herunder:
Brabrand | Højbjerg | Risskov | Skejby | TranbjergHarlev | Beder | Malling | Løgten | Solbjerg | Sabro | Lystrup

Billeder fra vores arbejde i Hjortshøj

Vi havde æren af at slibe gulv hos en ny privatkunde i Hjortshøj.
Opgaven lød på en fuldslibning af gulvet og efterfølgende 1 gange lud- og hvid sæbebehandling af deres 40 kvadratmeter store lokale. Du kan se billeder fra opgaven herunder og endnu engang tak til vores nye privatkunde i Hjortshøj for at benytte Jeres Gulvsliber til deres gulvopgave.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.