Gulvafslibning Skanderborg

Hjem » Gulvafslibning Skanderborg
Gulvafslibning Skanderborg2020-03-06T13:15:44+01:00
ring til jeres gulvsliber

Skal vi hjælpe dig med dine gulve i Skanderborg og omegn? Vi afsliber gulve i hele Danmark og kører derfor også i Skanderborg.
Gulvafslibning går ud på at slibe gulvets overflade for at fjerne mindre skader, ridser, uønskede farvepræg og mindre ujævnheder i gulvet. Har du et skadet gulv, kan de være nødvendigt med en gulvafhøvling som går mere i dybden og fjerner mere af overfladen på gulvet, som er med til at genoprette balancen og fjerne alle skader trægulvet måtte have fået igennem tiden af hårdt brug. Prisen for gulvafslibning kan varierer, afhængig af hvor omfattende gulvet er beskadiget og hvilken type afslibning der skal udføres. Vi rådgiver alle vores kunder om hvordan, hvorfor og hvorfor ikke at vi udfører netop den type gulvafslibning ved hver enkelt opgave – Så du kan føle dig i sikre hænder når du benytter Jeres Gulvsliber til dine gulvafslibnings opgaver.

Din gulvsliber i Skanderborg

Når det kommer til gulvafslibning og andre gulvservices så betyder prisen helt sikkert også noget for dig og hos os, kan vi garanteret at vi er blandt danmarks billigste når det kommer til gulvafslibning i Skanderborg og omegn. Jeres Gulvsliber er din gulvsliber i Skanderborg, vi har udført gulvafslibning, gulvafhøvling og meget mere for mange forskellige kunder i Skanderborg. Både for privat- og erhvervskunder i Skanderborg. At vælge den rette gulvsliber i Skanderborg kan være svært og man skal derfor altid undersøge de firmaerne man overvejer at benytte som sin faste gulvsliber. Dette kan man gøre ved at kigge deres informationer online, anmeldelser og sociale medier. Hvis du ser på vores data online, vil du med garanti kun finde positive ting om Jeres Gulvsliber fra vores kunder.

Gulvafhøvling Skanderborg

Er du i tvivl om hvorvidt du skal have afslebet eller afhøvlet dit gulv så hjælper vi dig med dette også. Vi har afslebet og afhøvlet mange gulve, også i Skanderborg. Du kan også få fremsendt et fast tilbud på gulvafslibning, gulvafhøvling eller hvadend du har behov for at få et tilbud på i Skanderborg. På denne måde er du sikret hvad du betaler for og vi går ikke før du er tilfreds. Vores tilbud på gulvafslibning og gulvafhøvling er blandt de bedste og billigste i landet, hvis ikke vi er de bedste og billigste.

Gulvservice Skanderborg: +10 års erfaring

Som en professionel gulvservice virksomhed tilbyder vi selvfølgelig også alle typer gulvbehandlinger, hvadend det er lak-, lud- eller oliebehandling dit gulv så tilbyder vi dette til alle vores kunder. Når du får et tilbud på gulvafslibning af os, kan du få indkluderet en gulvbehandling, hvilket vi også råder alle vores kunder til at få i samme ombæring.

Billeder fra vores arbejde i Skanderborg

Vi havde æren af at slibe gulv hos en ny privatkunde i Skanderborg.
Opgaven lød på en fuldslibning af gulvet og efterfølgende 2 gange lud- og hvid sæbebehandling af deres 80 kvadratmeter store lejlighed. Du kan se billeder fra opgaven herunder, endnu engang tak til vores nye privatkunde i Skanderborg for at benytte Jeres Gulvsliber til deres gulvopgave.

Ofte stillede spørgsmål

❔ Hvorfor sliber man gulvet?2020-06-04T10:41:20+02:00

En gulvafslibning og efterbehandling har mange fordele. Udover at det bringer livet frem i gulvet igen og mindsker samling af støv og skidt, så kan en gulvafslibning spare dig for en god del penge i det lange løb.

Vedligeholdes dit trægulv forlænges levetiden betragteligt og du kan derfor udskyde at få lagt et helt nyt gulv, nogen gange med flere år.

Bestil et uforpligtende tilbud på gulvafslibning allerede nu!

❔ Hvorfor du skal vælge Jeres Gulvsliber?2020-06-04T10:44:14+02:00

Du skal vælge os fordi vi er en stærk lokal partner til dine gulvservice opgaver

Vi kan hjælpe med alt fra

  • gulvafslibning
  • gulvafhøvling
  • efterbehandling af trægulve
  • levering af vores specialudviklede vedligligeholdesesprodukter til trægulve

Vi kan både være en hjælp til inspiration og rådgivning.

Hos os bruger vi kun erfarne fagfolk, professionelle maskiner og materialer af højeste kvalitet.

❔ Pris på gulvafslibning?2020-06-04T10:51:10+02:00

Ingen gulve er ens. Derfor giver vi altid et tilbud som tager udgangspunkt i gulvets nuværende stand, antal kvadratmeter samt om der er gammel overfladebehandling på gulvet. Der er prisen på en gulvafslibning forskellig fra opgave til opgave.

Når vi afgiver et tilbud er det også inklusive overfaldebehandling efter eget valg.

Skal vi hjælpe dig med din gulvopgave og give dig et fast tilbud kan du bestille et uforpligtende tilbud her!

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS
ring til jeres gulvsliber