Gulvafslibning Skejby

Skal du have afslebet et trægulv? – Så er du kommet det helt rette sted. Vi er eksperter i gulvafslibning i Skejby og omegn og vi hjælper gerne dig med din gulvafslibningsopgave i dit lokalområde. Vi er selv en Aarhusiansk virksomhed bosat i Hasle og kan derfor rykke hurtigt ud til netop dig.
Gulvafslibning er processen at slibe gulvets overflade for at fjerne mindre skader, uønskede farvepræg og mindre ujævnheder i gulvet. Har du et skadet gulv, kan det være nødvendigt med en Gulvafhøvling for at genoprettet balancen og fjerne alle ridser og skader trægulvet måtte have fået. Vi leverer stærke resultater indenfor gulvslibning og behandling for alle vores kunder i hele Aarhus og kan med garanti også hjælpe dig med dit gulv.

Din gulvsliber i Aarhus og omegn

Når det kommer til gulvafslibning og andre gulvservices så betyder prisen helt sikkert også noget for dig og hos os, kan vi garanteret at vi er blandt Danmarks billigste når det kommer til gulvafslibning i Tranbjerg og omegn. Vi sætter en ære i at leverer de bedste resultater til den bedste pris og dette afspejles også i vores kundeanmeldelser på Facebook og Google. Jeres Gulvsliber har en bred vifte af kunder, som spænder sig fra enkelte privatpersoner og erhverv til faste kunder som boligforeninger og ejerforeninger rundt om i Aarhus og Skejby, vi mener at vores tilbagevendende kunder er et klart signal på at vi gør det helt rigtige.

Hvad koster gulvafslibning?

Prisen på gulvafslibning er variabel og kan være meget individuel fra opgave til opgave da der er flere faktorer som spiller ind i prisen pr. kvadratmeter, der tages blandt andet højde for:

  • Gulvtypen / Træsorten
  • Omfanget af skader og ridser
  • Areal og form

Eksempelvis er et Fernis trægulv et rigtigt hårdt trægulv at afslibe og kræver derfor mere tid at nedslibe korrekt end foreksempelvis et letbehandlet parketgulv.

Så at give en nøjagtig pris på gulvafslibning uden at vide omfanget af opgaven er det umuligt at prislægge hvad gulvafslibning koster, men du kan altid kontakte Jeres Gulvsliber og få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning. Vi er blandt Aarhus’ billigste gulvafslibere og kan give dig en konkurrencedygtig pris på gulvafslibning og efterbehandling af dit trægulv uanset omfang. Vores brede erfaring med gulvafslibning af forskellige gulvetyper gør at du altid kan føle dig sikker når du vælger Jeres Gulvsliber til din gulvopgave.

Gulvafslibning Gør det selv

Du kan selv afslibe dit gulv, det kræver dog du har det rette værktøj, de rette slibeplader og ikke mindst viden om hvordan du skal gå til værks. Hvis du selv sliber din trægulv og gør det forkert kan du risikere at ødelægge gulvet, hvilket kan ende ud med at du må skifte gulve hvis det ikke kan reddes eller at det skal gulvafhøvles – Begge dele er meget dyrere alternativer end at lade en professionel gulvsliber gøre arbejdet og vi opfordre derfor alle der tænker selv at slibe deres trægulv, som minmium at kontakte en professionel gulvmand og få de rette råd og den rette vejledling før arbejdet påbegyndes.

Hvorfor du skal vælge Jeres Gulvsliber

Jeres Gulvsliber er en din lokale gulvsliber i Skejby og Aarhus, da vi holder til på Oktobervej 51b i Aarhus Vest har vi ikke langt til Skejby som også ligger i Aarhus og kan derfor hurtigt rykke ud til dine opgaver – Vi er en stærk lokal partner til dine gulvservice opgaver, om det er gulvafslibning, efterbehandling eller levering af vores special vedligligeholdesesprodukter til dine trægulve – Så finder du det hos os. Vi er medlem af Dansk Byggeri og med i  Byg Garanti-ordningen for at vise vores kunder at vi er en seriøs og ambitiøs gulvvirksomhed. Hvert år støtter vi også flere mærkesager og støtter op i vores lokalsamfund i Aarhus. Med andre ord, så finder ikke en mere stabil og professionel gulvafsliber i Tranbjerg eller i Aarhus end Jeres Gulvsliber.

Gratis vedligeholdelsesprodukt til alle kunder

Siden vores lancering af vores egne vedligeholdelsesprodukter til trægulv, har vi givet alle kunder et gratis vedligeholdelsesprodukt efter gulvafslibning. Vi har udviklet vores helt egne produkter som du kun kan få fingrene i hos os. Du får 1 af vores 4 vedligeholdelsesprodukter til trægulv og afhængigt af hvilken efterbehandling du har fået udført, får du det dertilhørende vedligeholdelsesprodukt. De 4 produkter vi har udviklet er:

Vores plejeprodukter kan også købes og afhentes på vores adresse: Oktobervej 51b, Aarhus V. Har du spørgsmål til enten gulvafslibning eller nogle af vores produkter eller services, så kontakt Jeres Gulvsliber og vi skal besvare dig indenfor 24 timer.

Billeder fra vores arbejde i Skejby

Vi havde æren af at slibe gulv hos en ny privatkunde i Skejby.
Opgaven lød på en fuldslibning af gulvet og efterfølgende 1 gange lud- og hvid sæbebehandling af deres 40 kvadratmeter store lokale. Du kan se billeder fra opgaven herunder og endnu engang tak til vores nye privatkunde i Skejby for at benytte Jeres Gulvsliber til deres gulvopgave.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er medlem af erhvervsorganisationen Dansk Byggeri som består af en bred vifte af jurister, advokater, økonomer og byggeteknikere med indgående kendskab til bygge- og anlægsbranchen. Som en professionel gulvvirksomhed mener vi det er vigtigt at overholde gældende love og regler, samt udvikle vores egne kompetencer, både i ledelsen og vores dygtige gulvslibere. Dansk Byggeri hjælper med kompetenceudvikling, rådgiving og tilbyder også en lang række fordele til vores gulvfirma.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er også medlem af Dansk Byggaranti og alle vores private kunder er derfor dækket af Byg Garanti. Det giver vores kunder en tryghed og vores gulvvirksomhed en konkurrencefordel. Læs mere om dækning med Byg Garanti på deres hjemmeside. Byg Garanti dækker kundens tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde, hvis et medlem af Dansk Byggeri har tabt en sag ved Byggeriets Ankenævn, men ikke kan efterleve afgørelsen – fx på grund af konkurs, død, ophør eller lignende. Byg Garanti dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag, gældende pr. den 1. juli 2017.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.