Gulvafslibning Tilst

Gulvafslibning skal helst udføres af fagfolk, hvis du vælger selv at slibe dit gulv kan du risikere at ødelægge gulvet eller forkorte gulvets levetid gevaldigt hvis gulvet slibes for dybt. Hos Jeres Gulvsliber er vi eksperter i gulvafslibning og har hjulpet mange kunder i Tilst og omegn med deres gulvafslibning og gulvopgaver. Vi er er din gulvmand og gulvsliber i Tilst. Vi står klar til at hjælpe dig med dine gulvopgaver i hele Aarhus og i Tilst. Så uanset om du er en:

  • Privat- og erhvervskunder
  • Offentlige instituionen
  • Boligforening og ejendomsejer

Så står vi klar til at hjælpe dig med dine gulvopgaver til konkurrencedygtige priser og høj kvalitet i Tilst og omegn. Ønsker du at hører mere om vores services, kan du kontakte os og vi vil besvarer din henvendelse indenfor 24 timer, medmindre du vælger at ringe til os mellem 07.00 – 20.00 alle hverdage.

Faglig gulvsliber i Tilst og omegn

Vi er et erfarent gulvfirma i Aarhus med mange års erfaring. Jeres Gulvslibers gulvfolk har sammenlagt mere end +10 års erfaring med gulvafslibning og gulvfornyelse i Tilst og omegn. At vælge den rigtige gulvsliber i Aarhus kan være svært, da gulvbranchen er hård og der er mange om buddet. Når du skal vælge en gulvmand til din gulvopgave i Tilst, er det vigtigt at kigge på gulvfirmaets anmeldelser, serviceydelser og anbefalinger. Alt dette kan du finde online og er vigtigt at undersøge. Ser du på vores anmeldelser, ser du en rød tråd fra vores kunder med 5 stjernet anmeldelser og anbefalinger af vores firma til gulvfornyelse. Hos Jeres Gulvsliber tilbyder vi vores services i hele Tilst og omegn, blandt andet også:

  • Yderup
  • True
  • Geding

Bor du i udkanten af Tilst, eksempelvis Mundelstrup, kan vi også hjælpe dig med dine gulvopgaver. Jeres Gulvsliber dækker hele Aarhus og hele Danmark. Så hvis du ønsker at få flotte gulve igen, er vi det rette firma at gå til.

Overfladebehandling efter afslibning

Flotte gulve skal også beskyttes og derfor overfladebehandles de efter afslibning. Efterbehandling har ikke kun til formål at beskytte gulvets overflade, men kan også være med til at forøge eller formindske lyset i gulvet. Vælger du eksempelvis at lakerer gulvet, kan vælge imellem en naturlak som er en transparrant lak der skinner eller en mat lak som giver gulvet dybde og ikke giver den samme mængde genskær i gulvets overflade.

Flotte gulve der holder

Efter du har fået slebet og behandlet dine gulve, er det vigtigt at vedligeholde gulvets overflade rigtigt, ellers kan du være nødsaget til at få slebet og efterbehandlet gulvet igen. Som noget eksklusivt hos os, får alle kunder et gratis plejeprodukt som er skræddersyet og fremstillet af Jeres Gulvsliber. Plejeprodukterne fra os er tilpasset den overfladebehandling som du har fået på gulvet og du vedligeholder derfor dit nyslebet- og behandlet gulv rigtigt.

Billeder fra vores arbejde i Tilst

Vi havde æren af at slibe gulv hos Soner i Tilst. Opgaven lød på en fuldslibning af gulvet og efterfølgende 3 gange slidstærk mat lakbehandling af deres 80 kvadratmeter store hus. Du kan se billeder fra opgaven herunder, endnu engang tak tilSoner i Tilst for at benytte Jeres Gulvsliber til deres gulvopgave og tillykke med det nye hus og nyslebne gulv.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER

Fast pris og tilbud på gulvafslibning

Hos Jeres Gulvsliber kan du altid få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning og tilbud på gulvfornyelse, så du er sikret en fast pris på din gulvopgave. Dette giver tryghed for vores kunder når de får udført gulvafslibning af os.

Jeres Gulvsliber

Jeres Gulvsliber er et Aarhusiansk gulvfirma der kører i hele Danmark hvor vi hjælper vores kunder med gulvfornyelse. Vi er et servicemindet og konkurrencedygtigt firma der har mange års erfaring i gulv- og servicebranchen.