Loading...
Gulvafslibning2019-01-21T18:28:50+00:00

Hvad er Gulvafslibning?

Gulvafslibning er processen at slibe gulvets overflade for at fjerne mindre skader, uønskede farvepræg og mindre ujævnheder i gulvet. Har du et skadet gulv, kan de være nødvendigt med en Gulvafhøvling for at genoprettet balancen og fjerne alle ridser og skader trægulvet måtte have fået.

Pris på gulvafslibning

Når det kommer til gulvafslibning og andre gulvservices så betyder prisen helt sikkert også noget for dig og hos os, kan vi garanteret at vi er blandt danmarks billigste når det kommer til gulvafslibning

Vores priser på gulvafslibning start fra kr. 50,- pr. kvadratmeter til kr. 115,- pr. kvadratmeter, afhængig af hvilken type gulvafslibning det omhandler.

Tilbud på gulvafslibning

gulvafslibnings priser kan varierer afhængig af hvilken type gulvafslibning der er tale om.

Vores pris for gulvafslibning er mellem Kr. 50 – Kr. 115,- eksl. moms

Du kan også få fremsendt et fast tilbud på gulvafslibning, på denne måde er du sikret hvad du betaler for og vi går ikke før du er tilfreds. Vores tilbud på gulvafslibning er blandt de bedste og billigste i landet

Billig gulvafslibning

Når dit gulv er blevet afslebet skal det også efterbehandles er dette også noget Jeres Gulvsliber klarer. Vi har flere forskellige typer efterbehandlinger og vedligeholdelsesprodukter til at bibeholde det flotte trægulv.

I blandt vores gulvbehandlinger har vi Lakbehandling, Ludhandling og Oliebehandling.

Standard

DKK5500Inkl. Moms

Standard

$1555monthly
  • Feature 1