Gulvafslibning

/Gulvafslibning
Gulvafslibning2018-12-11T09:50:42+00:00

Gulvafslibning – Få liv i dine gulve

Hos Jeres Gulvsliber har vi mange års erfaring indenfor gulvafslibning og gulvafhøvling.

Vi udfører forskellige typer Gulvafslibninger, afhængig af hvor medtaget og slidt gulvet er.

Har du et skadet gulv, kan de være nødvendigt med en Gulvafhøvling for at genoprettet balancen og fjerne alle ridser trægulvet måtte have fået.
Du kan læse mere om Gulvafhøvling her

Billig Gulvafslibning: Til- & Fraflytning

Ved de fleste til- og fraflytninger kræves det at man efterlader boligen eller lejligheden med et nyslebet gulv og vi tilbyder derfor Slibning af gulv til fordelagtige priser og faste priser i form af tilbud – Dette er noget vi er særligt effektive og bekendte med at udfører. Så hvis du står overfor en til- eller fraflytning og skal have afslebet dit gulv, så klarer vi opgaven til en aftalt pris – Vi kommer gerne og giver et tilbud.

Jeres Gulvsliber har i forvejen flere boligforeninger og ejendomsselskaber som faste kunder, hvilket har givet os gode erfaring.
Vi har ligeledes det rette værktøj til opgaverne og klarer selvfølgelig også en fin oprydning og støvsugning efter opgaven er afsluttet.

Skal vi slibe dit gulv? – Du kan næsten altid kontakte Jeres Gulvsliber på telefon eller du kan sende en mail, vi bestræber os på at besvarer disse indenfor 24 timer.

Vedligeholdelse efter Gulvafslibning

Når dit gulv er blevet afslebet skal det også efterbehandles er dette også noet Jeres Gulvsliber klarer. Vi har flere forskellige typer efterbehandlinger og vedligeholdelsesprodukter til at bibeholde det flotte trægulv.

I blandt vores gulvbehandlinger har vi Lakbehandling, Ludhandling og Oliebehandling.

Afslibninger

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling kan være en nødvendighed, hvis gulvet har alvorlige skader eller trægulvet har fået en vandskade.

LÆS MERE

Overflade Slibning

Overflade slibninger dækker over flere typer slibninger og kan foreksempel gøres på køkkenbordplader, døre eller andre træoverflader.

LÆS MERE

Afslibning af Dørtrin

Afslibning af dørtrin kan være yderst vigtigt da det giver sammenspil mellem forskellige rum hvor der har er blevet slebet gulve.

LÆS MERE

WHOM Associate

Jeres Gulvsliber er medlem af WHOM Associates – Udviklet af WHOM – som hjælper iværksættere med Udvikling, Vækst & Sparring iblandt små- og mellemstore virksomheder og startups.

Andre WHOM Associates: Bauer Skin care | Brush’n’Beauty | Fonvig Group | Hyfda | Smilbart | Victorem 

jeres gulvsliber aps en del af whom associates