Gulvafslibning

Gulvafslibning er noget der foregår på gulvet “sjovt nok” og handler om at afslibe den øverste lag af gulvet for at fjerne

Gulvafslibning er processen at slibe gulvets overflade for at fjerne mindre skader, uønskede farvepræg og mindre ujævnheder i gulvet. Har du et skadet gulv, kan de være nødvendigt med en Gulvafhøvling for at genoprettet balancen og fjerne alle ridser og skader trægulvet måtte have fået.

Hvorfor gulvafsliber man?

Gulvafslibning bruges til at forny gulvet og er ofte et billigere og ikke mindst bedre alternativ end at udskifte gulvet, hvadend man udskifter til et andet trægulv eller et billigt og knapt så pænt klikgulv. Gulvslibning er også en særdeles effektiv metode at fjerne limrester, tæpperester, fernis, farve, maling, spartel og andre fastgroet materiale i dit trægulv.

Hvornår afsliber man gulvet?

Når man føler at trægulvet trænger til et nyt og frisk look og få gulvet til at skinne igen, kan det være et billigt alternativ at få gulvafslebet sit trægulv istedet for at udskifte det med et billigere og mindre pænt (efter vores mening) klikgulv som er blevet moderne, da dette er billigt i indkøb. Men vi elsker trægulve og derfor sliber vi dem – For at give dit trægulv nyt liv.

Hvilke gulve kan gulvafslibes?

Alle typer trægulve kan slibes, det varierer dog afhængig af den specifikke type trægulv hvor meget det kan slibes og hvor mange gange. Man kan ødelægge gulvet hvis man nedsliber det for meget og derfor anbefaler vi altid at konsulterer med en professionel gulvmand forinden et sådant arbejde udføres, såfremt man ønsker selv at slibe sine gulve.

Pris på gulvafslibning

Når det kommer til gulvafslibning og andre gulvservices så betyder prisen helt sikkert også noget for dig og hos os, kan vi garanteret at vi er blandt danmarks billigste når det kommer til gulvafslibning og gulvslibning.

Vores priser på gulvafslibning start fra kr. 50,- pr. kvadratmeter og kan varierer afhængig af hvilken type gulvafslibning det omhandler og som er nødvendig. Derfor anbefaler vi dig altid at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning eller for at få råd og vejledning.

Billig gulvafslibning

Er du på udkig efter billig gulvafslibning i Jylland så er du kommet til det helt rette sted. Vi går efter at være Danmarks billigste (og bedste) gulvafsliber. Vi skriver Jylland fordi det er vores primære dækningsområde da vi er lokaliseret i Aarhus – Men vi har dog før kørt ud og udført billig gulvafslibning på Fyn og Sjælland før.