Gulvafslibning af fagfolk

Gulvafslibning er et håndværkerisk indgreb indenfor gulvservice som oftes udføres af en gulvsliber, der er dog dem som selv udfører gulvafslibning, men dette er ikke noget vi anbefaler da man risikerer at ødelægge gulvet yderligere istedet for at udbedre det. Vi er eksperter i gulvafslibning og rådgivning omkring dette. Har du brug for gulvafslibning eller gulvafhøvling, anbefaler vi dig at kontakte Jeres Gulvsliber i dag.

Hvorfor gulvafsliber man?: Gulvafslibning bruges til at forny gulvet og er ofte et billigere og ikke mindst bedre alternativ end at udskifte gulvet, hvadend man udskifter til et andet trægulv eller et billigt og knapt så pænt klikgulv. Gulvslibning er også en særdeles effektiv metode at fjerne limrester, tæpperester, fernis, farve, maling, spartel og andre fastgroet materiale i dit trægulv.

Hvornår afsliber man gulvet?: Når man føler at trægulvet trænger til et nyt og frisk look og få gulvet til at skinne igen, kan det være et billigt alternativ at få gulvafslebet sit trægulv istedet for at udskifte det med et billigere og mindre pænt (efter vores mening) klikgulv som er blevet moderne, da dette er billigt i indkøb. Men vi elsker trægulve og derfor sliber vi dem – For at give dit trægulv nyt liv.

Hvilke gulve kan gulvafslibes?: Alle typer trægulve kan slibes, det varierer dog afhængig af den specifikke type trægulv hvor meget det kan slibes og hvor mange gange. Man kan ødelægge gulvet hvis man nedsliber det for meget og derfor anbefaler vi altid at konsulterer med en professionel gulvmand forinden et sådant arbejde udføres, såfremt man ønsker selv at slibe sine gulve.

Hvad koster gulvafslibning?: Når det kommer til gulvafslibning og andre gulvservices så betyder prisen helt sikkert også noget for dig og hos os, kan vi garanteret at vi er blandt danmarks billigste når det kommer til gulvafslibning og gulvslibning.Vores priser på gulvafslibning start fra kr. 50,- pr. kvadratmeter og kan varierer afhængig af hvilken type gulvafslibning det omhandler og som er nødvendig. Derfor anbefaler vi dig altid at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning så du har en fast pris på gulvafslibning eller for at få råd og vejledning. Du kan benytte vores formularer og få et fast tilbud på gulvafslibning lige herunder.

Letslibning, Netslibning eller Fuldslibning?

Der findes mange former for gulvslibning som alle har et prekært navn i ordbogen, hos Jeres Gulvsliber tilbyder vi alle former for gulvslibning hvadend du har behov for en letslibningnetslibning eller en fuldslibning af dit trægulv, så har vi mange års erfaring med dette.

En alsidig gulvmand i hele Jylland

Jeres Gulvsliber er din gulvmand i hele Jylland som udfører alle former for gulvarbejde hvadend det er afslibning af dørtrin, bordplader, trapper, træterrasse eller andre træoverflader, så klarer Jeres Gulvsliber opgaven. Vi tilbyder alle et uforpligtende tilbud på der træ- og gulvopgave inden vi starter, så du ved hvad du betaler og hvad du betaler for hos os.

Gratis vedligeholdelsesprodukt til alle vores kunder

Hos Jeres Gulvsliber har vi fremstillet vores helt egne serie af produkter til vedligeholdelse af trægulv, disse vedligeholdelsesprodukter kan du få fingrene på to måder. Som kunde hos Jeres Gulvsliber får du altid et gratis vedligeholdelsesprodukt når vi har afslebet og behandlet dine trægulve, du får en af vores fire produkter som matcher til dit trægulv og den gulvbehandling der er blevet udført, du får enten en Lak sæbe, Hvid Sæbe, Pleje Olie eller en Natur Sæbe til at vedligeholde dit trægulv

Billeder fra vores arbejde med Gulvafslibning

Se billeder fra vores arbejde med gulvslibning i Jylland, billeder fra faktiske opgaver hvor Jeres Gulvsliber rykkede ud og fik afslebet trægulv hos vores kunder.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er medlem af erhvervsorganisationen Dansk Byggeri som består af en bred vifte af jurister, advokater, økonomer og byggeteknikere med indgående kendskab til bygge- og anlægsbranchen. Som en professionel gulvvirksomhed mener vi det er vigtigt at overholde gældende love og regler, samt udvikle vores egne kompetencer, både i ledelsen og vores dygtige gulvslibere. Dansk Byggeri hjælper med kompetenceudvikling, rådgiving og tilbyder også en lang række fordele til vores gulvfirma.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er også medlem af Dansk Byggaranti og alle vores private kunder er derfor dækket af Byg Garanti. Det giver vores kunder en tryghed og vores gulvvirksomhed en konkurrencefordel. Læs mere om dækning med Byg Garanti på deres hjemmeside. Byg Garanti dækker kundens tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde, hvis et medlem af Dansk Byggeri har tabt en sag ved Byggeriets Ankenævn, men ikke kan efterleve afgørelsen – fx på grund af konkurs, død, ophør eller lignende. Byg Garanti dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag, gældende pr. den 1. juli 2017.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.