Gulvbehandling

Lak-, lud- og oliebehandling af trægulv

Skal du, eller har du fået afslebet eller afhøvlet dit gamle trægulv og undre dig over hvilken gulvbehandling du skal vælge? Hos Jeres Gulvsliber er vi eksperter i efterbehandling af trægulve med enten lak, lud eller olie. Vi kan rådgive dig med hvilken gulvbehandling der passer bedst til dit trægulv og kan samtidigt leverer vores egne specialfremstillede vedligeholdelsesprodukter som du findes i vores webshop.

Typer af efterbehandlinger

Når vi taler efterbehandling af trægulv, drejer det sig som oftest om tre forskellige typer

Gulvbehandling type #1: Lakbehandling
En lakbehandling benyttes som oftest på trægulve af typen
Gulvbehandling type #2: Ludbehandling
En ludbehandling benyttes som oftest på trægulve af typen
Gulvbehandling type #3: Oliebehandling
En oliebehandling benyttes som oftest på trægulve af typen

Efterbehandling med lak: Lakbehandling

Alt indenfor gulvservice branchen fraråder vi altid vores kunder at selv at begynde på gulvafslibning, gulvafhøvling eller efterbehandling, da hvis dette gøres forkert kan ødelægge hele gulvet eller forværre dets tilstand markant. Som minimum burde du kontakte en professionel gulvservice virksomhed som os, forinden du påbegynder at gøre det selv, hvilket vi fraråder uanset, men ved at følge dette råd kan du minimere sandsynligheden for at ødelægge dit trægulv og dermed skulle ud at investerer i et helt nyt gulv.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er medlem af erhvervsorganisationen Dansk Byggeri som består af en bred vifte af jurister, advokater, økonomer og byggeteknikere med indgående kendskab til bygge- og anlægsbranchen. Som en professionel gulvvirksomhed mener vi det er vigtigt at overholde gældende love og regler, samt udvikle vores egne kompetencer, både i ledelsen og vores dygtige gulvslibere. Dansk Byggeri hjælper med kompetenceudvikling, rådgiving og tilbyder også en lang række fordele til vores gulvfirma.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er også medlem af Dansk Byggaranti og alle vores private kunder er derfor dækket af Byg Garanti. Det giver vores kunder en tryghed og vores gulvvirksomhed en konkurrencefordel. Læs mere om dækning med Byg Garanti på deres hjemmeside. Byg Garanti dækker kundens tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde, hvis et medlem af Dansk Byggeri har tabt en sag ved Byggeriets Ankenævn, men ikke kan efterleve afgørelsen – fx på grund af konkurs, død, ophør eller lignende. Byg Garanti dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag, gældende pr. den 1. juli 2017.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.