Gulvbelægning

Jeres Gulvsliber tilbyder montering af forskellige typer gulvbelægning. Vi tilbyder blandt andet lægning af laminatgulv, montering af klikgulv, linoleum gulvbelægning samt vinylgulv og tæppefliser.

Når vi lægger gulvet ved du, at det bliver lagt rigtigt fra vi lægger underlaget til den sidste række, så du ved at du får et nyt gulv der holder.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Trænger dine trægulve også til en opfriskning?

Hos Jeres Gulvsliber behandler vi alle typer trægulve – enten i form af gulvslibning eller gulvafhøvling. Vi sørger selvfølgelig også for at give den helt rette efterbehandling, så dine gulve får den længst mulige levetid. Vi tilbyder også flere typer gulvbelægning som klikgulve, laminatgulve og tæppefliser.

Interreseret? Kontakt os i dag på telefon, e-mail eller gennem vores kontaktformular – og få et uforpligtende tilbud

Hvordan vælger man gulvbelægning?

Det kan være rigtig svært at vurdere hvad gulv der passer bedst til sine rum.

I kan jo for eksempel vælge ud fra om det er nemt at holde, eller om det er lyddæmpende, men i sidste ende er det dit hjem og det er jer der skal se på det hver dag, så det kan også være at I vælger ud fra hvad der passer til rummets stil og generelle udtryk.

Jeres Gulvsliber er altid klar til at rådgive jer gennem den proces det er, at vælge mellem den lange række gulvtyper der findes på markedet. Så kan I nemlig slippe for at skulle Google “Hvad er laminatgulv egentlig?”, men i stedet kan I koncentrere jer om valget af gulv.

Klikgulve

Det er ikke en hemmelighed at vi ved Jeres Gulvsliber er utroligt glade for trægulve. De kan slibes, de ser flotte ud og så kan de bare noget helt særligt om de så er blevet ludbehandlede eller har fået træolie eller lak. Derfor lægger vi klikgulve af træ så de kan holde til at blive behandlede igen og igen.

Men trægulve er bare ikke altid praktiske, for eksempel som gulv på badeværelset eller på børneværelset der ligger direkte over jeres soveværelse.

Når det kommer til blandt andet rengøring, pris og lyddæmpning kan vinylgulve, klikgulve, laminatgulve og tæppefliser være særdeles attraktive løsninger.

Tæppefliser

Tæppefliser er utroligt slidstærke og rigtig fleksible. De er virkelig velegnede til både private hjem og virksomheder. I kan nemlig bare skifte en enkelt flise ud i stedet for at skulle skifte et helt væg-til-væg tæppe.

Hvis I går og leder efter en praktisk tæppeløsning lægger vi gerne tæppefliser for jer, om I så ønsker et ensfarvet udtryk, eller et bestemt mønster af forskellige farver.

Linoleumgulve

Linoleumgulve er fremstillet af naturmaterialer og de er hurtigt blevet en meget populær gulvløsning på grund af den lyddæmpning og komfort man får med linoleum. Gulve af linoleum er nemlig bløde at gå på, nemme at rengøre og lyddæmpende.

Kontakt Jeres Gulvsliber hvis I ønsker gulvebelægning af linoleum til gode priser.

Vinylgulve

Der er måske mange der førhen har haft lidt negative associationer med vinylgulve, men nutidens moderne gulve er noget helt andet, og der er mange gode grunde til at vælge vinylgulve. Et vinylgulv kan nemlig tåle store mængder fugt og er meget velegnede til gulvvarme.

De er også meget slidstærke og gør det særligt godt i køkkener hvor fugt, madfedt og hårdt slid kan være en tære hårdt på trægulve.

Priser og tilbud på gulvbelægning

Prisen på gulvbelægning varierer fra opgave til opgave, da der ikke er to gulve, som er ens. Der er flere faktorer, som er med til at afgøre prisen, når vi skal lægge et nyt gulv.

Hvor stort er gulvet, hvordan er underlaget og hvilken belægning skal det være?

Disse faktorer gør, at prisen også vil være forskellig. Hos Jeres Gulvsliber kan du altid få et uforpligtende tilbud på et nyt fulv og andre gulvopgaver uanset størrelsen på gulvet og opgaven. 

Du kan være sikker på at vores tilbud på gulvbelægninger er konkurrencedygtige, så du kan få en god pris, når du vælger os til din afhøvling og gulvopgave.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS