Microcement

Hjem » Microcement
Microcement2020-08-19T13:41:30+02:00

Skal du have anlagt et nyt gulv? I badeværelset eller køkkenet? Eller hvad med nogle nye vægge eller en ny terrasse? Microcement er materialet at bruge – og Jeres Gulvsliber ved hvordan. 

Hvad er microcement?

Microcement er, som navnet antyder, et tyndt cementovertræk lavet af en helt unik blanding af cement, vandbaseret harpiks, tilsætningsstoffer og mineralpigment. Det er et meget flot, glat og funktionelt materiale, der kan lægges på enhver eksisterende overflade både indendørs og udendørs. Microcement er et vandtæt materiale, der tåler sol, regn og sne, og som takket være sin ledløse struktur er let at påføre, rengøre og vedligeholde. På grund af materialets alsidighed kan det bruges til mange forskellige elementer i hjemmet. Eksempelvis kan du få microcement gulv, microcement badeværelse og microcement bordplade – for nu blot at nævne nogle. 

Ligeledes er der utallige kombinationer hvad angår farve, stil og tekstur. Dog fås Microcement i følgende fire grundlæggende udtryk: Microbase, Microdeck, Microstone og Microfino. 

 • Microbase er en forberedelses-microcement. Det er altid brugt før påførslen af enten Microfino, Microdeck eller Microstone. Dog kan man takket være produktets rustikke finish også benytte det som den ydre overflade. Microbase er tilgængeligt i tre slags teksturer: L, XL og XXL, som bestemmer, hvor grovkornet produktet er. 
 • Microdeck er en microcement særligt egnet til indendørs gulve.Det er typisk brugt på trapper, vægge, brusekabiner og bassiner. Microdeck giver rummet et naturligt og elegant udtryk. Teksturen er medium-kornet. Rent æstetisk minder finishen om poleret beton. Microdeck er tilgængelig i tre slags teksturer: M, L og XL, som bestemmer, hvor grovkornet produktet er.  
 • Microstone er en mikro-finish cement. Modsat eksempelvis Microbase har dette produkt et meget mere  detaljeret og karakteristisk finish. Dets farve og stenagtige udseende gør, at produktet kan skabe naturlige miljøer med masser af personlighed. Microstone er skridsikkert og samtidig meget modstandsdygtigt, hvad slid angår. Disse kvaliteter gør produktet ideelt til udendørs brug på terrasser, altaner og facader. Microstone er tilgængelig i to slags teksturer: L og XL, som bestemmer, hvor grovkornet produktet er. 
 • Microfino er den mest velegnede finish til vægge, og det er netop beregnet til lodrette overflader. Produktet giver en silkeblød finish og har en høj dekorativ evne. Rent æstetisk minder det om kalkpuds, men har dog en mere naturlig finish. Microfino er tilgængeligt i tre slags teksturer: XS,S og M, som bestemmer, hvor grovkornet produktet er. 
 • Aquaciment er beregnet til swimmingpools. Dog er produktet i sig selv ikke vandtæt, hvorfor man først skal benytte følgende produkter:
  • Aquaciment XL: microcement til forberedende overflader.
  • Aquaciment M: microcement til den sidste finish.
  • Acricem: bruges som grunder, der lægger det allerførste lag.
  • Forsegling: produkt til at tætne overfladen på swimmingpools.

Aquaciment XL skal anvendes på sprøjtet beton. Produktet kan altså kun anvendes på rene, stabile og jævne overflader.

Hvor bruges microcement?

Microcement kan anvendes på langt de fleste steder og overflader, herunder samtlige af hjemmets værelser som køkken, bad, stue og soveværelser.

 • I køkkenet giver produktets rustikke stil en varme, samtidig som det i sin naturligt konsistens rummer en råhed, der får dit køkken til at se smart og sofistikeret ud, uden at føles køligt. Produktet er utrolig nemt at vedligeholde – en klud er rigelig. Desuden behøver du ikke bekymre dig om slitage: produktet er yderst robust.
 • På badeværelset er produktet meget praktisk, da det dels er skridsikkert og dels modstandsdygtigt over for eksempelvis vand, varme, fugt og damp. Dertil betaler det sig i høj grad, da du uden problemer kan få anlagt produktet på dit eksisterende gulv, helt uden at skulle fjerne det gamle gulv først. Du kan også mere eller mindre designe badeværelsets udtryk, nøjagtig som du ønsker. 
 • På væggene og gulvet kan microcement  påføres med stor lethed i kraft af sin tynde struktur, der passer godt til dør-  og vindueskarme, lofter, tærskler og lignende. Påføringen er hurtigt overstået i løbet af nogle dage, men fordi produktet er så robust og elegant, som det er, så kan effekten ses i årevis. 

Hvad er fordelene ved at vælge microcement?

Der er utallige praktiske, økonomiske og æstetiske fordele ved at vælge netop dette produkt frem for nogle andre. Her en liste med de mest almindelige.

 • Sømløs og glat overflade uden led eller lignende. 
 • 10 års produktgaranti. 
 • Anvendeligt på gulv, væg og loft. Anvendelig inde og ude. 
 • Stor variation af teksturer og farver. 
 • Håndlavet påføring der giver et unikt resultat.
 • Produktet har en høj klæbning og er anvendeligt på fliser, marmor, sten, terrazzo, gips, cement, beton med mere. 
 • Modstandsdygtigt overfor slag, ridser og kemikalier.
 • Produktet er vandtæt.
 • Afhængig af finish, er produktet skridsikkert.
 • Produktet har en tykkelse på 2-3 mm. og påvirker ikke bygningens strukturelle vægt.   
 • Produktet er lavet af naturlige materiale og er økøvenligt.  
 • Produktet er let at vedligeholde og rengøre med vand og PH-neutral sæbe.

Skal vi lægge microcement i dit hjem?

Jeres Gulvsliber er klar til at hjælpe dig! Hvad enten du drømmer om et nyt gulv eller nye vægge i microcement, så giver vi dig garanti for godt håndværk – hver gang. 

Kontakt os med det samme på telefon 42602929 for et uforpligtende tilbud.

❔ Hvad er microcement?2020-08-03T08:31:57+02:00

Microcement er en dekorativ, sammensat belægning baseret på cement, vandbaserede harpikser, tilsætningsstoffer og mineralpigmenter.
Det er et ideelt materiale til både udvendige og indvendige overflader. Det gælder både gulve, vægge og lofter … Og det bedste er, at det ikke har brug for samlinger! Derfor gør det rengøring og vedligeholdelse meget let.

❔ Er microcement vandtæt?2020-08-03T08:35:30+02:00

Mikrocement i sig selv er ikke uigennemtrængelig. Brugen af en overfladebehandling som en endelig belægning er vigtig for at sikre vandtæthed. Derfor kan mikrocement anvendes på dræn, badekar eller våde områder, men overfladen skal altid forsegles for at sikre dens uigennemtrængelighed.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS