Vores historie

Jeres Gulvsliber er et aarhusiansk gulvfirma, som tilbyder alle former for gulvservices, herunder gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandling af træoverflader. Jeres Gulvsliber består i dag af fem professionelle gulvslibere og to firmabiler, så vi kan dække vores kunder i hele Jylland og på Fyn.

I 2018 flyttede vi kontor til:

Oktobervej 51b,
8210 Aarhus V

Vi fik samtidig et lager og værksted, som vi i dag benytter til at slibe og behandle træoverflader, som vi afhenter hos kunder, der ønsker dette. Vi er specialister i gulvafslibning, efterbehandling og afslibning af træoverflader som trapper, dørtrin, karme og bordplader.

HOLDET BAG JERES GULVSLIBER

Vi er i dag oppe på 5 ansatte i Jeres Gulvsliber ApS. Du kan læse mere om den enkelte medarbejder og finde relevante sociale links og kontaktoplysninger herunder.

KONTAKT OS
Mustafa W. Darwish
Mustafa W. DarwishIndehaver
Mustafa er grundlægger og indehaver af Jeres Gulvsliber ApS og har arbejdet med gulvafslibning og gulvbehandling i 6 år. Han kan godt lide at gøre en forskel og se gulvene forvandle sig, for som han siger: ”Når det kommer til gulve, er det kun fantasien, der sætter grænser.”
Ivan Ali Sourji
Ivan Ali SourjiIndehaver
Ivan Ali har været medindehaver af Jeres Gulvsliber i 4 år og arbejdet med gulve i 7 år i alt. Hans yndlingstræsorter er egetræ og mahogni. Ivan Ali kan godt lide at gøre en forskel og se folks glæde, når de ser resultatet, og derfor sætter han en ære i at udføre et professionelt stykke arbejde.
Jamil Stanley
Jamil StanleyGulvmand
Jamil har arbejdet med gulve i 4 år og blev tilknyttet Jeres Gulvsliber for et halvt år siden. Han nyder, at arbejdet giver ham mulighed for at udvikle sig, være kreativ og bruge sine evner til at levere et godt stykke arbejde. Hans yndlingstræsort er bøgetræ.
Joudi
JoudiGulvmand
Joudi har arbejdet som professionel gulvmand for Jeres Gulvsliber i 2 år, og hans yndlingstræsort er egtræ. Han kan godt lide, at han gennem sit arbejde kan være med til at forvandle gulve fra skrot til slot.
Sari Simon Darwish
Sari Simon DarwishGulvmand
Sari har arbejdet i branchen i 3 år og for Jeres Gulvsliber de sidste 2 år. Han kan godt lide egetræ, fordi han synes, det giver nogle fantastisk flotte gulve. Sari siger: “Jeg synes, gulve kan noget magisk. Man møder nye gulve hver dag, og alle gulve kan noget forskelligt.”

KONTAKT JERES GULVSLIBER

ring til jeres gulvsliber