Om Jeres Gulvsliber

Jeres Gulvsliber er et Aarhusiansk gulvfirma som tilbyder alle former for gulvservices: Gulvafslibning, gulvafhøvling ogefterbehandling af træoverflader i hele Jylland og på Fyn. Jeres Gulvsliber består i dag af 5 professionelle gulvslibere og 2 firmabiler så vi kan dække vores kunder i hele Jylland, vi har flyttet kontor til Oktobervej 51b, Aarhus V i 2018 og har samtidigt fået et lager og værksted som vi benytter til at slibe og behandle træoverflader som vi afhenter hos kunder der ønsker dette. Vi er specialister i gulvafslibning, efterbehandling og afslibning af træoverflader som trapper, dørtrin, karme og bordplader.

HOLDET BAG JERES GULVSLIBER

Vi er i dag oppe på 5 ansatte i Jeres Gulvsliber ApS. Du kan læse mere om de enkelte ansatte herunder samt finde relevante sociale links samt finde kontakt oplysninger på hver de enkelte.

Mustafa W. Darwish
Mustafa W. DarwishIndehaver
Mustafa er
Ivan Ali
Ivan AliIndehaver
Ivan
Ansat 3
Ansat 3Gulvsliber
Ansat 3
Ansat 4
Ansat 4Gulvsliber
Ansat 4
Ansat 5
Ansat 5Gulvsliber
Ansat 5

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er medlem af erhvervsorganisationen Dansk Byggeri som består af en bred vifte af jurister, advokater, økonomer og byggeteknikere med indgående kendskab til bygge- og anlægsbranchen. Som en professionel gulvvirksomhed mener vi det er vigtigt at overholde gældende love og regler, samt udvikle vores egne kompetencer, både i ledelsen og vores dygtige gulvslibere. Dansk Byggeri hjælper med kompetenceudvikling, rådgiving og tilbyder også en lang række fordele til vores gulvfirma.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er også medlem af Dansk Byggaranti og alle vores private kunder er derfor dækket af Byg Garanti. Det giver vores kunder en tryghed og vores gulvvirksomhed en konkurrencefordel. Læs mere om dækning med Byg Garanti på deres hjemmeside. Byg Garanti dækker kundens tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde, hvis et medlem af Dansk Byggeri har tabt en sag ved Byggeriets Ankenævn, men ikke kan efterleve afgørelsen – fx på grund af konkurs, død, ophør eller lignende. Byg Garanti dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag, gældende pr. den 1. juli 2017.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.