Lakbehandling

///Lakbehandling
Lakbehandling2018-11-13T19:22:46+00:00

Hvad er Gulvlakering

Hos Jeres Gulvsliber har vi mange års erfaring indenfor Gulvafslibning, Gulvafhøvling og Gulvbehandlinger som Lak, Lud & Oliebehandling.

Så hvis du står overfor en større renovering af boligen og ønsker at få budgetteret eller rådgivning omkring dine gulve?
eller sidder du måske som ansvarlig i en boligforening eller i en større virksomhed og mangler råd og vejledning omkring jeres gulve – Så kontakt Jeres Gulvsliber.

Vi hjælper vores kunder med rådgivning indenfor alle typer trægulve, om det er Vedligeholdelse, Renovering eller Tilbudsgivning.

Hos Jeres Gulvsliber har vi vores egen specialfremstillet produkter til behandling og vedligeholdelse af gulve, så det kan være særdeles attraktivt at tage kontakt med os for at hører nærmere.

Du kan læse mere om vores Services indenfor Afslibninger og Behandlinger.

De to typer Gulvlakeringer

Du kan vælge mellem to slags Gulvlakering hvis du vælger at bruge lak til at efterbehandle dit gulv.

Der findes flere forskellige typer lakeringer og vi finder frem til den der tilpasser den enkelte opgave, da ikke to opgaver er ens.

Naturlak giver dine gulve en glat overflade, hvilket dog medvirker, at man skal passe på med at ridse gulvet.

Vælger du, at dit gulv skal efterbehandles med hvid lak, får du lyse trægulve med en glat overflade. Ved alle laktyper er det stadig muligt at se træets struktur.

Vedligeholdelse af Trægulv

Et trægulv, der er lakeret med lak, vil stå smukt i mange år, hvis man behandler og vedligeholder det på den rigtige måde. Det er utroligt nemt at vedligeholde og kræver bare, at man støvsuger og vasker (med en grundig opvredet klud) engang imellem. Som udgangspunkt bør du ikke bruge rengøringsmidler til at vaske gulvet, men hvis det bliver nødvendigt, bør du bruge sæbe.

Behandlinger & Vedligeholdelse

Ludbehandling

Ludbehandling benyttes til at hindre at gulvet gulner og blivrt mørkt grundet sollysets påvirkning. Lydbehandlingen beskytter ikke træet og derfor anbefales det at man efterbehandler gulvet med en gang oliebehandling.

Læs Mere

Oliebehandling

Oliebehandling benyttes til at hindre at gulvet gulner og blivrt mørkt grundet sollysets påvirkning. Lydbehandlingen beskytter ikke træet og derfor anbefales det at man efterbehandler gulvet med en gang oliebehandling.

Læs Mere

Vedligeholdelse

Et trægulv kan holde i man år hvis man passer på det, det kræver at man vedligholder det iform af rengøring og efterbehandling.

Læs Mere
jeres gulvsliber aps en del af dansk byg garanti

DANSK BYGGERI – BYG GARANTI

Jeres Gulvsliber er medlem af Dansk Byggeris Byg Garanti som hjælper privat forbrugere mod snyd, fejl og mangler i dansk byggeri. Har du fået udført arbejde af en virksomhed der er medlem af Byg Garanti så er du sikret følgende:

  • Dækker fejl og mangler op til 150.000,- kr. inkl. moms
  • Dækker synlige fejl og mangler i 3 år
  • Dækker skjulte fejl og mangler i 10 år

Du kan derfor roligt vælge Jeres Gulvsliber til din gulvafslibningsopgave.