Slibning af bordplade

Hjem » Slibning af bordplade
Slibning af bordplade2020-09-30T11:43:29+02:00

Hos Jeres Gulvsliber har vi mange års erfaring indenfor afslibning af alle typer bordplader i træ. Udover afslibning af bordplader har vi også stået for at slibe træterrasser, dørtrin og trappetrin. Så vi er det helt rette gulvfirma til opgaven.

Vi er specialister indenfor restaurering af gamle slidte træbordplader, og vi er sikre på, at vi også kan få livet frem i din gamle bordplade igen.

Spar penge: Få slebet din bordplade

Du kan faktisk spare penge på at få slebet din træbordplade og efterbehandlet den med olie frem for at udskifte den, da en slibning er meget billigere. Vores priser for slibning og efterbehandling af bordplader starter fra bare 900 kr. ex. moms.

Det er en, der er betydeligt mindre end at skulle ud at investere i en helt ny bordplade til dit køkken.

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for at redde eller puste nyt liv i dine træbordplader. Vi hjælper dig med den rette vejledning, og giver dig et godt tilbud.

Pris og tilbud på afslibning af træbordplade

Ønsker du en pris på afslibning af din bordplade kan du kontakte Jeres Gulvsliber eller få et uforpligtende tilbud ved brug af vores formular, så kontakter vi dig med en pris på afslibning og behandling af din træbordplade.

Billeder fra vores arbejde med træbordplader

Som du kan se på billederne herunder, gør det en stor forskel at få afslebet den gamle køkkenbordplade.

Det er med til at give hele køkkenet et løft.

Vedligeholdelse af træbordplade

En køkkenbordplade af træ er en udsat del af køkkenet og får gennem tiden mange hårde ture. Der bliver både stillet varme gryder og andre varme ting på det, det får også både ridser og skrammer under madlavningen og generelt er det udsat for mange ting i løbet af hverdagens almene brug.

Køkkenbordet er ofte et sted man samler mange ting og opbevarer nøgle, telefoner og andre småting som altsammen er med til at slide på bordpladen igennem årene. Derfor er det vigtigt du giver bordpladen en ordentlig behandling, så den kan holde sig pæn og slidstærk i længere tid.

Hos Jeres Gulvsliber har vi vores helt egne vedligeholdelsesprodukter til træbordplader og andre træoverflader. Det er både til dør- og vindueskarme, gulve eller bordplader. Vores helt egne produkter til vedligeholdelse er skræddersyet til de forskellige typer træoverflader.

Fast tilbud på afslibning og behandling

Hos Jeres Gulvsliber giver vi dig et godt tilbud på netop din opgave som vi står inde for. Dette kan og gør vi – fordi vi er professionelle fagfolk med ekspertise indenfor slibning af bordplader, gulve og meget mere. Så hvis du er på udkig efter et fast tilbud på slibning af din bordplade, så er du kommet til det helt rette sted.

Har du hørt om vores afhentningsservice?

Hos Jeres Gulvsliber har vi en afhentningsservice. Denne service er med til at gøre din hverdag lettere. Det eneste du skal gøre er at afmontere din bordplade. Så kommer vi og henter den, sliber og behandler den og leverer den tilbage til dig. 

Det kalder vi for god service.

❔ Slibning af bordplade – spar penge ved at få slebet din træbordplade.2020-06-04T09:52:21+02:00

Ved at få slebet din bordplade af træ er der mange penge at spare fremfor at skulle investere i en helt ny.

Se vores mindste pris for en slibning og efterbehandling af din bordplade her.

❔ Vedligeholdelse af træbordplade. Hvordan?2020-06-04T10:02:52+02:00

For at din bordplade skal holde sig pæn og slidstærk i længere tid skal den have en overfaldebehandling. Specielt køkkenbordplader er udsatte for hårdt slid der ses som ridser og skrammer.

Derfor er det vigtigt at vælge den rette overfladebehandling efter trætype.

Læs mere om vores helt egne vedligeholdelsesprodukter på siden her!

❔ Har vi afhentningsservice?2020-06-04T10:04:23+02:00

Ja. Først afhenter en af vores gulvslibere din bordplade på din adresse. Dernæst sliber vi den på vores værksted og efterbehandler den med enten lak eller olie. Når vi har slebet og behandlet din bordplade, kører en af vores gulvslibere ud med den til dig igen.

Kontakt os for afhentning af bordplade

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS
ring til jeres gulvsliber