Hos Jeres Gulvsliber har vi mange års erfaring indenfor afslibning af alle typer træoverflade. Om det er slibning af bordplade, træterasse, dørtrin eller trappetrin, så er vi det rette gulvfirma til opgaven. Vi er specialister indenfor restoration af gamle slidte træbordplader og vi er sikre på at vi også kan finde livet frem i din gamle bordplade igen.

Spar penge: Få slebet din bordplade

Du kan faktisk spare penge ved at få slebet din træbordplade og efterbehandlet den med olie til bordpladen, istedet for at udskifte denne. Det er faktisk meget billigere at få slebet og behandlet en bordplade end det er at udskifte den. Vores priser for slibning og efterbehandling af bordplader starter fra bare Kr. 900 ex. moms hvilket som oftest er betydeligt mindre end at skulle ud at investere i en helt ny bordplade til køkkenet. 

Derfor anbefaler vi dig at kontakte os for at høre om vi ikke kan redde din flotte træbordplade. Vi hjælper dig med den rette vejledning til at få livet tilbage i din bordplade.

Pris og tilbud på afslibning af træbordplade

Ønsker du en pris på afslibning af din bordplade kan du kontakte Jeres Gulvsliber eller få et uforpligtende tilbud ved brug af vores formular, så kontakter vi dig med en pris på afslibning og behandling af din træbordplade.

Billeder fra vores arbejde med træbordplader

Se billeder fra opgaver med afslibning af bordplade vi har udført, se de flotte før og efter billeder af bordplader.

Vedligeholdelse af træbordplade

En køkkenbordplade af træ er en udsat del af køkkenet og får igennem tiden mange hårde ture, ridser og skrammer under madlavningen og fra hverdagens almene brug. Køkkenbordpladen er ofte et sted man samler mange ting og opbevarer nøgle, telefoner og andre småting som altsammen er med til at slide på bordpladen igennem årene. Derfor er det vigtigt at give en behandling af din køkkenbordplade, så den holder sig pæn og slidstærk i længere tid.

Hos Jeres Gulvsliber har vi vores helt egne vedligeholdelsesprodukter til træbordplader og andre træoverflader, hvad end det er dør- og vindueskarme, gulve eller bordplader, så har vi vores helt egne produkter til vedligeholdelsen som er skræddersyet til de forskellige typer træoverflader.

Fast tilbud på afslibning og behandling

Hos Jeres Gulvsliber giver vi dig et stærkt og fast tilbud på netop din opgave som holder. Dette kan vi og gør vi – fordi vi er profesionelle fagfolk med ekspertise indenfor slibning af bordplader, gulve og meget mere. Så hvis du er på udkig efter et fast tilbud på slibning af din bordplade så er du kommet til det helt rette sted.

Har du hørt om vores afhentningsservice?

Vi kalder det afhentningsservice og er til for at gøre din hverdag lettere. Det eneste du skal gøre er at afmonterer dine trappetrin også henter, sliber, behandler og leverer vi dine trapptrin igen. Det kalder vi for god service.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS