Slibning af Bordplade

Hos Jeres Gulvsliber har vi mange års erfaring indenfor afslibning af alle typer træoverflade -Om det er slibning af bordplade, træterasse, dørtrin eller trappetrin, så er vi det rette gulvfirma til opgaven. Vi er specialister indenfor restoration af gamle slidte træbordplader og vi er sikre på at vi også kan finde livet frem i din gamle bordplade igen.

Det er faktisk meget billigere at få slebet og behandlet sin bordplade end det er at købe sig en ny? Vores priser for slibning og behandling af bordplade starter fra bare Kr. 900 ex. moms hvilket som oftest er betydeligt mindre end at skulle ud at investere i en helt ny bordplade til køkkenet. Derfor anbefaler vi dig at kontakte Jeres Gulvsliber, så får vi livet frem i din gamle bordplade igen.

Udskiftet eller afslibning af bordplade?

En ny bordplade kan koste rigtigt mange penge og du måske allerede glad for den du har, men den ser ikke længere ud som den engang gjorde. En bordplade er selvsagt en udsat del i køkkenet og bliver udsat for mange slid og last hver dag. Hvis du gerne vil bibeholde din bordplade så kan en afslibning og efterbehandling være en billig løsning kontra indkøb og udskiftning af en helt ny bordplade. Vi har slebet mange bordplader og kan give den helt rette afslibning og behandling så din bordplade både får sit flotte udseende tilbage og bliver modstandsdygtig overfor slid, med vores special efterbehandling.

Behandling af bordplade

Når du får slebet din bordplade hos os, får din bordplade selvfølgelig også en efterbehandling for at beskytte overfladen, gøre den slidstærk og ikke mindst flot igen. For at vælge den rette behandling til træbordpladen, ser man på hvilket træ som bordpladen er la

den rette bordplade behandling

Få et fast tilbud der holder

Hos Jeres Gulvsliber giver vi dig et stærkt og fast tilbud på netop din opgave som holder. Dette kan vi og gør vi – fordi vi er profesionelle fagfolk med ekspertise indenfor slibning af bordplader, gulve og meget mere. Så hvis du er på udkig efter et fast tilbud på slibning af din bordplade så er du kommet til det helt rette sted.

Har du hørt om vores afhentningsservice?

Vi kalder det afhentningsservice og er til for at gøre din hverdag lettere. Det eneste du skal gøre er at afmonterer dine trappetrin også henter, sliber, behandler og leverer vi dine trapptrin igen. Det kalder vi for god service.

Billeder fra vores arbejde med bordplade afslibning

Se billeder fra opgaver med afslibning af bordplade vi har udført, se de flotte før og efter billeder af bordplader.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er medlem af erhvervsorganisationen Dansk Byggeri som består af en bred vifte af jurister, advokater, økonomer og byggeteknikere med indgående kendskab til bygge- og anlægsbranchen. Som en professionel gulvvirksomhed mener vi det er vigtigt at overholde gældende love og regler, samt udvikle vores egne kompetencer, både i ledelsen og vores dygtige gulvslibere. Dansk Byggeri hjælper med kompetenceudvikling, rådgiving og tilbyder også en lang række fordele til vores gulvfirma.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er også medlem af Dansk Byggaranti og alle vores private kunder er derfor dækket af Byg Garanti. Det giver vores kunder en tryghed og vores gulvvirksomhed en konkurrencefordel. Læs mere om dækning med Byg Garanti på deres hjemmeside. Byg Garanti dækker kundens tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde, hvis et medlem af Dansk Byggeri har tabt en sag ved Byggeriets Ankenævn, men ikke kan efterleve afgørelsen – fx på grund af konkurs, død, ophør eller lignende. Byg Garanti dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag, gældende pr. den 1. juli 2017.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER

Vedligeholdelse af træbordplade

En køkkenbordplade af træ er en udsat del af køkkenet og får igennem tiden mange hårde ture, ridser og skrammer under madlavningen og fra hverdagens almene brug. Køkkenbordpladen er ofte et sted man samler mange ting og opbevarer nøgle, telefoner og andre småting som altsammen er med til at slide på bordpladen igennem årene. Derfor er det vigtigt at vedligeholde sin træbordplade så den holder så pæn og slidstærk i længere tid.

Hos Jeres Gulvsliber har vi vores helt egne vedligeholdelsesprodukter til træbordplader og andre træoverflader, hvadend det er dør- og vindueskarme, gulve eller bordplader, så har vi vores helt egne produkter til vedligeholdelsen som er skræddersyet til de forskellige typer træoverflader.

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.