Slibning af Bordplade

Hos Jeres Gulvsliber har vi mange års erfaring indenfor afslibning af alle typer træoverflade -Om det er slibning af bordplade, træterasse, dørtrin eller trappetrin, så er vi det rette gulvfirma til opgaven. Vi er specialister indenfor restoration af gamle slidte træbordplader og vi er sikre på at vi også kan finde livet frem i din gamle bordplade igen.

Det er faktisk meget billigere at få slebet og behandlet sin bordplade end det er at købe sig en ny? Vores priser for slibning og behandling af bordplade starter fra bare Kr. 900 ex. moms hvilket som oftest er betydeligt mindre end at skulle ud at investere i en helt ny bordplade til køkkenet. Derfor anbefaler vi dig at kontakte Jeres Gulvsliber, så får vi livet frem i din gamle bordplade igen.

Få et fast tilbud der holder

Hos Jeres Gulvsliber giver vi dig et stærkt og fast tilbud på netop din opgave som holder. Dette kan vi og gør vi – fordi vi er profesionelle fagfolk med ekspertise indenfor slibning af bordplader, gulve og meget mere. Så hvis du er på udkig efter et fast tilbud på slibning af din bordplade så er du kommet til det helt rette sted.

Har du hørt om vores afhentningsservice?

Vi kalder det afhentningsservice og er til for at gøre din hverdag lettere. Det eneste du skal gøre er at afmonterer dine trappetrin også henter, sliber, behandler og leverer vi dine trapptrin igen. Det kalder vi for god service.