ring til jeres gulvsliber

Har du slidte eller ødelagte dørtrin som bare ser rigtigt kedelige ud? – Så frygt ej, hos Jeres Gulvsliber hjælper vi dig med slibning af dørtrin og afslibning af dørtrin så du kan få flotte overgange mellem dine rum i hjemmet igen. Dine dørtrin er udsatte dele, da det er forhøjninger mellem rum og ofte bliver udsat for slidtage end andre overflader i hjemmet. Kontakt os i dag på e-mail, telefon eller se hvordan vi kan hjælpe dig ved at udfylde vores kontaktformular.

Din garanti

Du er sikret godt håndværk og garanti på slibning af dørtrin og andet håndværk udført af Jeres Gulvsliber fordi vi er en del af Dansk Byggeri og Byg Garanti som sikre dig, at når du får slebet dine dørtrin af Jeres Gulvsliber at du kan forvente godt håndværk. I tillæg dækker Dansk Byggeri’s Byg Garanti op til DKK 150.000,- af udført håndværk som ikke lever op til dine forventninger og opfylder deres betingelser for dækning. Derfor er du altid sikret når du benytter dig af Jeres Gulvsliber.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS
ring til jeres gulvsliber