Slibning af dørtrin

Har du slidte eller ødelagt dørtrin som bare ser rigtigt kedelige ud? – Så frygt ej, hos Jeres Gulvsliber hjælper vi dig med slibning af dørtrin og afslibning af dørtrin så du kan få flotte dørtrin mellem dine rum i hjemme igen. Dine dørtrin er udsatte dele, da det er forhøjninger mellem rum og ofte bliver udsat for slidtage end andre overflader i hjemmet. Skal vi hjælpe dig med slibning af dørtrin så du kan få dine flotte dørtrin tilbage, så kontakt os i dag.

Din garanti

Du er sikret godt håndværk og garanti på slibning af dørtrin og andet håndværk udført af Jeres Gulvsliber fordi vi er en del af Dansk Byggeri og Byg Garanti som sikre dig, at når du får slebet dine dørtrin af Jeres gulvsliber at du kan forvente godt håndværk. I tillæg dækker Dansk Byggeri’s Byg Garanti op til DKK 150.000,- af udført håndværk som ikke lever op til dine forventninger og opfylder deres betingelser for dækning. Derfor er du altid sikret når du benytter dig af Jeres Gulvsliber.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er medlem af erhvervsorganisationen Dansk Byggeri som består af en bred vifte af jurister, advokater, økonomer og byggeteknikere med indgående kendskab til bygge- og anlægsbranchen. Som en professionel gulvvirksomhed mener vi det er vigtigt at overholde gældende love og regler, samt udvikle vores egne kompetencer, både i ledelsen og vores dygtige gulvslibere. Dansk Byggeri hjælper med kompetenceudvikling, rådgiving og tilbyder også en lang række fordele til vores gulvfirma.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er også medlem af Dansk Byggaranti og alle vores private kunder er derfor dækket af Byg Garanti. Det giver vores kunder en tryghed og vores gulvvirksomhed en konkurrencefordel. Læs mere om dækning med Byg Garanti på deres hjemmeside. Byg Garanti dækker kundens tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde, hvis et medlem af Dansk Byggeri har tabt en sag ved Byggeriets Ankenævn, men ikke kan efterleve afgørelsen – fx på grund af konkurs, død, ophør eller lignende. Byg Garanti dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag, gældende pr. den 1. juli 2017.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.