Sommeren står for døren og træterrassen ser måske ikke ud som den plejer efter den hårde vinterkulde og sne, men frygt ej – Jeres Gulvsliber står klar til at slibe og oliebehandle din træterrasse så den bliver klar til sommeren og i kan nyde det gode vejr på en flot nyslebet og behandlet terrasse uden bekymring. Vi er specilaister i slibning af træterrasser og andre udendørs træoverflader, samt behandling af disse. En slibning af træterrasse kan give terrassen nyt liv og forlænge din terrasses levetid markant, da en nyslebet træterrasse altid efterbehandles med olie som efterlader en beskyttende og flot overflade.

Gulvafslibning og afhøvling af træterrasse

Selvom gulvafslibning og afhøvling er kendte begreber indenfor gulvrenovation indendørs, så benyttes samme metoder når man sliber en træterrasse som når vi sliber et trægulv.

Den rette afslibning af terrassen

Jeres Gulvsliber er eksperter i gulvafslibning og afslibning af træterrasser og vi kan derfor altid råde og vejlede dig, så du får det mest optimale resultatet og den flotteste træterrase, klar til sommeren. Vi har afslebet mere end 500 træterrasser og vi har endnu ikke haft én utilfreds kunde, så hvorfor ikke bruge en professionel gulvsliber som Jeres Gulvsliber til at forny din træterrase.

Oliebehandling af træterrasse

Når en træterrasse skal efterbehandles bruger vi altid olie da det er det eneste rigtige til en nysleben træterrasse. Det efterlader en stærk og modstandsdygtig overflade på terrassen og et rigtigt pænt look.

Vejledning og vedligeholdelse af træterrasse

Jeres Gulvsliber er en din gulvsliber og er eksperter i afslibning af træterrasse, træoverflader og andre gulveservice opgaver du måtte have. Vi har afslebet mange træterrasser gennem tiden og herunder kan du se billeder og opgavebeskrivelse fra vores arbejde med træterrasser.

Når du bruger Jeres Gulvsliber til afslibning af din træterrasse eller benytter dig af nogle af vores andre services er du sikret igennem Dansk Byggeri’s byg garanti som dækker private forbrugere med op til 150.000 kroner under deres betingelser.

Billeder fra vores arbejde med slibning af træterrasser

Se billeder fra vores opgaver med slibning af træterrasser og oliebehandling af træterrasser.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER

Priser på slibning af træterrasse

Hos Jeres Gulvsliber har vi ingen faste priser på slibning af træterrasse, da ikke to terrasser er ens. Der er flere variabler som har en betydning for hvad prisen pr. kvadratmeter af slibningen koster, når du skal have slebet din træterrasse. Det afhænger blandt andet af:

  • Træterrassen stand
  • Søm og andre metalgenstande
  • Størrelsen på terrassen
  • Nuværende overfaldebehandling

Derfor kan vi ikke fastsætte en fast pris på slibning af træterrasse pr. kvadratmeter, men du kan kontakt os

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.