Sommeren står for døren og træterrassen ser måske ikke ud som den plejer efter den hårde vinterkulde og sne, men frygt ej – Jeres Gulvsliber står klar til at slibe og oliebehandle din træterrasse så den bliver klar til sommeren og i kan nyde det gode vejr på en flot nyslebet og behandlet terrasse uden bekymring. Vi er specialister i slibning af træterrasser og andre udendørs træoverflader, samt behandling af disse. En slibning af din træterrasse kan give terrassen nyt liv og forlænge din terrasses levetid markant, fordi en nyslebet træterrasse altid efterbehandles med olie. Det efterlader en beskyttende og flot overflade der samtidig holder fugt ude af træet.

Slibing af træterrasse - FørSlibning af træterasse - Efter

Forny din træterrasse med en afslibning eller afhøvling

Selvom gulvafslibning og gulvafhøvling er kendte begreber indenfor indendørs gulvrenovation, så er der egentlig ikke nogen forskel i metoderne når man sliber en træterrasse.

Vælg den rette behandling til din terrasse

Skal din terrasse afhøvles eller afslibes? Det afhænger af mange ting. Jeres Gulvsliber er eksperter i gulvafslibning og slibning af terrasser i træ og vi kan derfor altid råde og vejlede dig, så du får det mest optimale resultatet og den flotteste træterrase, klar til sommeren. Vi har afslebet mere end 500 terrasser og vi har endnu ikke haft én utilfreds kunde – Forny din træterrasse med en professionel gulvsliber du kan stole på!

Hvad koster det at få slebet sin terrasse?

Hos Jeres Gulvsliber har vi ingen faste priser på behandlingen, da ikke to terrasser er ens. Der er flere variabler som har en betydning for hvad prisen pr. kvadratmeter af slibningen koster. Det afhænger blandt andet af:

  • Træterrassen stand
  • Søm og andre metalgenstande
  • Størrelsen på terrassen
  • Nuværende overfladebehandling

Derfor kan vi ikke fastsætte en slibning af træterrasse pris pr. kvadratmeter, men du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud

Vedligeholdelse af træterrasse

Når der skal efterbehandles bruger vi altid olie til træterrassen, da det er det eneste rigtige til en nysleben træterrasse. Det efterlader en stærk og modstandsdygtig overflade på terrassen og et rigtigt pænt look. Træterrasseolie forhindrer fugt i at trænge ind i træet og gør det mere resistent overfor elementerne i det danske klima.

Billeder fra vores arbejde med slibning af træterrasse

Se billeder fra vores opgaver med slibning af træterrasser og oliebehandling af træterrasser.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS