Slibning af træterrasse

Sommeren står for døren og træterrassen ser måske ikke ud som den plejer efter den hårde vinterkulde og sne, men frygt ej – Jeres Gulvsliber står klar til at slibe og behandle din træterrasse så den bliver klar til sommeren og i kan nyde det gode vejr på en flot nyslebet og behandlet terrasse uden bekymring. Vi er specilaister i slibning af træterrasser og andre udendørs træoverflader, samt behandling af disse.

Den rette afslibning af terrassen

Jeres Gulvsliber eer eksperter i gulvafslibning og afslibning af træterrasser og vi kan derfor altid råde og vejlede dig, så du får det mest optimale resultatet og den flotteste træterrase, klar til sommeren. Vi har afslebet mere end 500 træterrasser og vi har endnu ikke haft én utilfreds kunde, så hvorfor ikke bruge en professionel gulvsliber som Jeres Gulvsliber til at forny din træterrase.

Den rette efterbehandling: Olie

Når en træterrasse skal efterbehandles bruger vi altid olie da det er det eneste rigtige til en nysleben træterrasse. Det efterlader en stærk og modstandsdygtig overflade på terrassen og et rigtigt pænt look.

En samlet løsning: Gulvslibning + Gulvbehandling

Hos Jeres Gulvsliber tilbyder vi alt indenfor gulvservice og du er derfor godt rustet når du vælger Jeres Gulvsliber til din gulvopgave.

Prisen for gulvafslibning kan varierer, afhængig af hvor omfattende gulvet er beskadiget og hvilken type afslibning der skal udføres. Vi rådgiver alle vores kunder om hvordan, hvorfor og hvorfor ikke at vi udfører netop den type gulvafslibning ved hver enkelt opgave – Så du kan føle dig i sikre hænder når du benytter Jeres Gulvsliber til dine gulvafslibnings opgaver.

Du kan også få fremsendt et fast tilbud på gulvafslibning, på denne måde er du sikret hvad du betaler for og vi går ikke før du er tilfreds. Vores tilbud på gulvafslibning er blandt de bedste og billigste i landet

Hvorfor vælge Jeres Gulvsliber

Jeres Gulvsliber er en din gulvsliber og en stærk lokal partner til dine gulvservice opgaver, om det er gulvafslibning, efterbehandling eller levering af vores special vedligligeholdesesprodukter til trægulve – Så finder du det hos os. Vi er en del af Dansk Byggeri og Dansk Byg Garanti for at vise vores kunder at vi er en seriøs og ambitiøs gulvservice virksomhed.

Gratis vedligeholdelsesprodukt til din træterrrasse

Når du får slebet og behandlet din træterrasse hos Jeres Gulvsliber så får du én af vores gratis vedligeholdesesprodukter med. Dette er et fast tilbud vi kører hos Jeres Gulvsliber for at vores kunder bedre kan passe på deres nyslebne træterrasser. Tilbuddet gælder også når du bruger os til andre services. Med vores Pleje olie til træterrasser er du sikret en længere holdbarhed på din flotte træterrasse. Du kan også købe vores vedligeholdelsesprodukter, vi har vores egen:

Vores plejeprodukter kan afhentes på vores adresse: Oktobervej 51b, Aarhus V. Har du spørgsmål til enten gulvafslibning eller nogle af vores produkter eller services, så kontakt Jeres Gulvsliber og vi skal besvare dig indenfor 24 timer.

Billeder fra afslibning og behandling af træterrasser

Se billeder fra vores opgaver med slibning af træterrasser og efterbehandling af disse.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er medlem af erhvervsorganisationen Dansk Byggeri som består af en bred vifte af jurister, advokater, økonomer og byggeteknikere med indgående kendskab til bygge- og anlægsbranchen. Som en professionel gulvvirksomhed mener vi det er vigtigt at overholde gældende love og regler, samt udvikle vores egne kompetencer, både i ledelsen og vores dygtige gulvslibere. Dansk Byggeri hjælper med kompetenceudvikling, rådgiving og tilbyder også en lang række fordele til vores gulvfirma.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er også medlem af Dansk Byggaranti og alle vores private kunder er derfor dækket af Byg Garanti. Det giver vores kunder en tryghed og vores gulvvirksomhed en konkurrencefordel. Læs mere om dækning med Byg Garanti på deres hjemmeside. Byg Garanti dækker kundens tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde, hvis et medlem af Dansk Byggeri har tabt en sag ved Byggeriets Ankenævn, men ikke kan efterleve afgørelsen – fx på grund af konkurs, død, ophør eller lignende. Byg Garanti dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag, gældende pr. den 1. juli 2017.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.