Slibning af træterrasse

Sommeren står for døren og træterrassen ser måske ikke ud som den plejer efter den hårde vinterkulde og sne, men frygt ej – Jeres Gulvsliber står klar til at slibe og oliebehandle din træterrasse så den bliver klar til sommeren og i kan nyde det gode vejr på en flot nyslebet og behandlet terrasse uden bekymring. Vi er specilaister i slibning af træterrasser og andre udendørs træoverflader, samt behandling af disse. En slibning af træterrasse kan give terrassen nyt liv og forlænge din terrasses levetid markant, da en nyslebet træterrasse altid efterbehandles med olie som efterlader en beskyttende og flot overflade.

Gulvafslibning og afhøvling af træterrasse

Selvom gulvafslibning og afhøvling er kendte begreber indenfor gulvrenovation indendørs, så benyttes samme metoder når man sliber en træterrasse som når vi sliber et trægulv.

Den rette afslibning af terrassen

Jeres Gulvsliber er eksperter i gulvafslibning og afslibning af træterrasser og vi kan derfor altid råde og vejlede dig, så du får det mest optimale resultatet og den flotteste træterrase, klar til sommeren. Vi har afslebet mere end 500 træterrasser og vi har endnu ikke haft én utilfreds kunde, så hvorfor ikke bruge en professionel gulvsliber som Jeres Gulvsliber til at forny din træterrase.

Oliebehandling af træterrasse

Når en træterrasse skal efterbehandles bruger vi altid olie da det er det eneste rigtige til en nysleben træterrasse. Det efterlader en stærk og modstandsdygtig overflade på terrassen og et rigtigt pænt look.

Vejledning og vedligeholdelse af træterrasse

Jeres Gulvsliber er en din gulvsliber og er eksperter i afslibning af træterrasse, træoverflader og andre gulveservice opgaver du måtte have. Vi har afslebet mange træterrasser gennem tiden og herunder kan du se billeder og opgavebeskrivelse fra vores arbejde med træterrasser.

Når du bruger Jeres Gulvsliber til afslibning af din træterrasse eller benytter dig af nogle af vores andre services er du sikret igennem Dansk Byggeri’s byg garanti som dækker private forbrugere med op til 150.000 kroner under deres betingelser.

Billeder fra vores arbejde med slibning af træterrasser

Se billeder fra vores opgaver med slibning af træterrasser og oliebehandling af træterrasser.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er medlem af erhvervsorganisationen Dansk Byggeri som består af en bred vifte af jurister, advokater, økonomer og byggeteknikere med indgående kendskab til bygge- og anlægsbranchen. Som en professionel gulvvirksomhed mener vi det er vigtigt at overholde gældende love og regler, samt udvikle vores egne kompetencer, både i ledelsen og vores dygtige gulvslibere. Dansk Byggeri hjælper med kompetenceudvikling, rådgiving og tilbyder også en lang række fordele til vores gulvfirma.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er også medlem af Dansk Byggaranti og alle vores private kunder er derfor dækket af Byg Garanti. Det giver vores kunder en tryghed og vores gulvvirksomhed en konkurrencefordel. Læs mere om dækning med Byg Garanti på deres hjemmeside. Byg Garanti dækker kundens tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde, hvis et medlem af Dansk Byggeri har tabt en sag ved Byggeriets Ankenævn, men ikke kan efterleve afgørelsen – fx på grund af konkurs, død, ophør eller lignende. Byg Garanti dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag, gældende pr. den 1. juli 2017.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.