Hos Jeres Gulvsliber tilbyder vi slibning af trappe og trappetrin i helle Jylland. Vi er eksperter i overflade slibninger og trappeafslibning. Vi har slebet mere end 5000 trappetrin og har endnu ikke haft én utilfreds kunde igennem årene. Skal vi hjælpe dig med at slibe og efterbehandle din træ trappe? Så kontakt Jeres Gulvsliber i dag eller indhent et uforpligtende tilbud.

Din trappe er udsat – en trappeslibning giver den nyt liv

Dine trappetrin er ofte en udsat del i huset, da man slider og slæber sig selv og materiale op og ned af trappetrinene, ofte mange gange om dagen. Den høje vægt og de slidende trin man tager op ad trappe kan give ens trappe et kedeligt look og er ikke kønt at se på. Den ru overflade som trappen kan få, samler støv, partikler og allergifremkalende materiale og det kan derfor være vigtigt at få nedslebet sin trappe og derefter en god efterbehandling med enten lak, olie eller lud afhængig af hvilke type træmateriale trappen er bygget af. Undgå unødvendig støv, partikler og allergifremkaldende materialer i revnerne i din trappe og få afslebet din trappe af en professionel gulvsliber som Jeres Gulvsliber, med rigtigt mange gode anmeldelser og anbefalinger fra vores kunder.

Næsten som en ny trappe

Når du vælger os til at slibe trappe og trappetrin hjemme hos dig, er du garanteret godt håndværk. Jeres Gulvsliber er medlem af Dansk Byggeri og er med i deres garantiordning Byg Garanti. Byg Garanti dækker private kunder imod dårligt udført håndværk op til 150.000 kr. På den måde er du helt sikker på at få en flot trappe og nogle flotte trappetrin når vi har slebet og behandlet din trappe. Hvis du har en meget nedslidt og ødelagt trappe må du ikke blive fortvivlet med det samme og tro at du skal ud at investere i en helt ny trappe som hurtigt kan løbe op i den nette sum af 20.000 kroner. De fleste slidte trappe kan faktisk reddes af den rette nedslibning og de rette fagfolk, som os, her hos Jeres Gulvsliber. Vi kan næsten altid redde din trappe fra en udskiftning ved hjælp af en nedslibning og efterbehandling og få et resultat der ligner en næsten helt ny trappe.

Har du hørt om vores afhentningsservice?

Vi kalder det afhentningsservice og er til for at gøre din hverdag lettere. Det eneste du skal gøre er at afmonterer dine trappetrin også henter, sliber, behandler og leverer vi dine trapptrin igen. Det kalder vi for god service.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS
ring til jeres gulvsliber