Giv dine gulve den bedste behandling

Hos Jeres Gulvsliber har vi skabt vores egne plejeprodukter til gulve. Vi kender om nogen vigtigheden i at passe godt på sine gulve, og med vores nye serie af produkter er du garanteret en lang levetid på dine gulve.

Det er vigtigt at dine nye flotte gulve vedligeholdes rigtigt, efter du har fået slebet og efterbehandlet dem. Derfor giver vi alle vores kunder et gratis plejeprodukt, der er tilpasset den efterbehandling vi har givet. Vi har det helt rigtige produkt klar til dig, uanset om der er efterbehandlet med lak, lud eller olie, og vi deler gerne ud af vores ekspertise i form af gode råd og vejledning, så dine trægulve altid kommer til at fremstå knivskarpe.

Hvis du får brug for mere af vores plejeprodukter, så tøv endelig ikke med at tage fat i os. Vi sælger også vores plejeprodukter separat, som en ekstra ydelse til dig og dine gulve.

Vi forhandler følgende fire varianter:

Vores helt egen udviklede lak sæbe - JeresGulvsliber.dk

Laksæbe 1L fra Jeres Gulvsliber

Vores helt egen laksæbe. Denne lak sæbe er velegnet til rengøring af alle vinyl-, laminerede, lakeret eller malede overflader af træ. Den kan anvendes manuelt eller ved brug af rengøringsmaskine, vi anbefaler dog at konsultere med en professionel inden brug af strømdrevne rengøringsmaskiner af nogen art.

Vores helt egen udviklede hvid sæbe - JeresGulvsliber.dk

Hvidsæbe 1L fra Jeres Gulvsliber

Jeres Gulvslibers Hvidsæbe giver en hvidlig kulør i træet, og er udviklet specielt til efterbehandling af enten ludbehandlede eller ubehandlede trægulve. Udtrykket bliver en flot og ensartet overflade, der er mindre modtagelig over for slid og skidt, der gør gulvet let at holde rent.

Vores helt egen udviklede plejeolie - JeresGulvsliber.dk

Plejeolie 1L fra Jeres Gulvsliber

Plejeolien fra Jeres Gulvsliber benyttes primært til oliebehandlede trægulve, men kan også sagtens anvendes til andre træoverflader. Plejeolien går ind i det øverste porelag, og giver på den måde en god modstandsdygtighed til dine gulve, samtidig med at træet får et flot finish.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Trænger dine trægulve også til en opfriskning?

Hos Jeres Gulvsliber behandler vi alle typer trægulve – enten i form af gulvslibning eller gulvafhøvling. Vi sørger selvfølgelig også for at give den helt rette efterbehandling, så dine gulve får den længst mulige levetid.

Interreseret? Kontakt os i dag på telefon, e-mail eller gennem vores kontaktformular – og få et uforpligtende tilbud

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS
ring til jeres gulvsliber