Ludbehandling af trægulve

Drømmer du om lyse gulve? En Ludbehandling kan være med til at gøre dit trægulv lysere og beskytte det mod hverdagens snavs og slid –  men det er ikke alle typer træ som egner sig til det. Vi har mange års erfaring med lud og står klar til at hjælpe dig som drømmer om et ludbehandlet gulv. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Hvordan virker Lud?

Som forklaret i det forrige, er lud kalkvand; eller fortyndet, læsket kalk; der oprindelig har været kridt. Når lud påføres nåletræ, trænger den utrolig dybt ned i alle porer og sprækker. Under optørring hærder den op og bliver til kridtsten og går herved tilbage til sin oprindelige form. Sammen med træets naturlige indhold af harpiks skabes desuden en helt utrolig slidstærk overflade. Som en bonus forhindrer luden desuden især fyrretræ i at ’gulne’.

Anvendelse af Lud

Lud kan uden videre anvendes på nåletræ. Det er også muligt at ludbehandle fx bøg, ask el.lign.; omend med forsigtighed. Eg bør man imidlertid på ingen måde forsøge at give lud. Årsagen hertil er, at lige præcis eg er en meget syreholdig træsort; luden, der er stærk basisk, vil derfor gå i kemisk proces med syren i egen og skabe en mørkgrøn farve; der aldrig forsvinder!

Man bør kun ludbehandle sine gulve én gang og således afholde sig fra at gøre dette i tide og utide. Man bør desuden gøre sig klart, at en ludbehandling ikke kan stå alene; her er udelukkende tale om en for- eller grundbehandling. Denne er uhyre vigtig, men den både må og skal følges op af en efterfølgende sæbebehandling.

Vedligeholdelse af ludbehandlet gulv

Et ludbehandlet gulv er ikke helt vedligeholdelsesfrit, men du kan komme tæt på. Det kræver, at du ved, hvilken type plejeprodukter du skal bruge for at gøre vedligeholdelsen så enkel som mulig. Når du får behandlet dit trægulv med lud af hos, så ønsker vi selvfølgelig at du vedligeholder dit nyslebet- og behandlet gulv rigtigt – derfor får vores kunder altid en gratis hvid sæbe til vedligeholdelse af ludbehandlede gulve med efter overstået behandling.

Som professionelle gulvmænd har vi særligt høje krav til vores plejeprodukter. Netop derfor har vi udviklet vores eget produkt, som garanterer at dit nye ludbehandlede gulv ser godt ud år efter år.

Billeder fra vores arbejde med Lud

Vi havde æren af at efterbehandle et gulv med lud hos en af vores privatkunder.
Opgaven lød på en fuldslibning af gulvet og efterfølgende 1 gange lud- og hvid sæbebehandling af deres 40 kvadratmeter store lokale. Du kan se billeder fra opgaven herunder, endnu engang tak til privatkunde for at benytte Jeres Gulvsliber til deres ludbehandling.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS