ring til jeres gulvsliber

Oliebehandling til beskyttelse af træet

Når du har fået slebet eller afhøvlet gulvet, køkkenbordet eller noget helt tredje, er det vigtigt at give træet en efterbehandling. En af mulighederne er oliebehandling, som du kan læse mere om i det følgende.

Fordele og ulemper ved oliebehandling

Oliebehandling giver et naturligt udseende og fremhæver træets åretegninger. Selvom overfladen ikke bliver lige så slidstærk som ved lakering, så har oliebehandlingen den fordel, at den (i modsætning til lakeret træ) nemt kan opfriskes i mindre område. 

Ved oliebehandling af træ trænger olien ned i træet og giver det en mat overflade, der føles blød. Hvis der kommer ridser eller pletter på oliebehandlet trægulv eller andre træflader, kan disse nemt repareres. Det er derfor oplagt at vælge denne efterbehandling til særligt udsatte træflader.

Olie kan bruges til mange forskellige træsorter, som fx cedertræ, egetræ, mahogni, fyrretræ, teaktræ mm. Vi bruger altid Rubio Monocoat, der kommer i mange forskellige nuancer.

Kontakt os i dag og få en snak om hvordan netop dit gulv kan blive oliebehandlet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Trænger dine trægulve også til en opfriskning?

Hos Jeres Gulvsliber behandler vi alle typer trægulve – enten i form af gulvslibning eller gulvafhøvling. Vi sørger selvfølgelig også for at give den helt rette efterbehandling, så dine gulve får den længst mulige levetid. Vi tilbyder også flere typer gulvbelægning som klikgulve, laminatgulve og tæppefliser.

Interreseret? Kontakt os i dag på telefon, e-mail eller gennem vores kontaktformular – og få et uforpligtende tilbud

Vedligeholdelse af oliebehandlede træoverflader

Alle oliebehandlede træoverflader skal vedligeholdes og rengøres korrekt. Et oliebehandlet gulv skal fx helst rengøres med en blød kost eller en støvsuger med bløde børster og derefter vaskes med vand og sæbespåner eller en anden sæbe til oliebehandlet gulv.

Træ er følsomt over for vand, og derfor skal man ikke vaske det med en alt for våd klud. Vandet kan nemlig trænge ned i træet og dermed ødelægge den slidstærke overflade, som oliebehandlingen giver. Derfor skal man også straks tørre tabte væsker væk fra oliebehandlet træ.

Man kan gøre det selv, men vi anbefaler at benytte en professionel gulvmand til større træoverflader, så man er sikret et ensartet resultat. Det gælder fx ved oliebehandling af bordplader, gulve, trapper og lignende. Efterfølgende kan man selv vedligeholde træet med plejeolie.

Få et gratis vedligeholdelsesprodukt med

Siden lanceringen af vores egne vedligeholdelsesprodukter til trægulve, har vi givet alle kunder et gratis vedligeholdelsesprodukt efter gulvafslibning og behandling af deres trægulv. Vi har udviklet vores helt egne produkter, som du kun kan få fingrene i hos os.

Når vi har foretaget en oliebehandling af dit trægulv, -bord, -bordplade, -trappe, eller andet, får du derfor en gratis plejeolie med.

Vi har udviklet tre andre vedligeholdelsesprodukter til trægulve og overflader, hvis en plejeolie ikke er det rette til dit gulv:

Samtlige plejeprodukter kan desuden købes og afhentes på vores adresse: Oktobervej 51 B, 8210 Aarhus V.

Har du spørgsmål til oliebehandling af gulve eller nogle af vores andre services eller produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS
ring til jeres gulvsliber