Din lokale gulvsliber

Er du en af de cirka 336.000 indbyggere i Aarhus og har du brug for en professionel gulvsliber til at slibe dit gulv, så er du kommet til det helt rette sted. Jeres Gulvsliber er din lokale gulvmand med kontor i Kalenderkvarteret, Århus. Som dit lokale gulvfirma står vi klar til at hjælpe dig med gulvafslibning og andre gulvopgaver du måtte have i hele Aarhus. Vi rykker hurtigt ud og har altid plads i kalenderen til nye kunder og deres gulvopgaver.

Hos Jeres Gulvsliber tager vi imod alle type kunder og opgaver indenfor gulvafslibning og andre gulvservices. Vi har også faste samarbejdspartnere, boligforeninger og erhvervskunder som benytter os til deres faste gulvopgaver i Aarhus. Selvom vi er et Aarhusiansk gulvfirma, så kører vi ud til kunder i hele Danmark og hjælper derfor også dig udenfor Aarhus med gulvafslibning, efterbehandling og flotte gulve. Så hvis du har brug for en gulvsliber i Aarhus og enten har/er:

  • Privatkunde, Bolig- eller lejlighedsejer
  • En boligforening, organisation eller ejendomsejer
  • Offentligt eller kommunalt institut
  • Virksomhed eller mindre erhvervsdrivende

Så hjælper vi gerne dig med dine gulvopgaver i Aarhus. Hos Jeres Gulvsliber er ingen opgave for lille eller for stor, så uanset dine udfordringer med dit gulv, så kan vi hjælpe dig med at få flotte gulve igen.

Gulvafslibning giver flotte gulve og hos Jeres Gulvsliber kan du altid få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning og dermed har en fast pris på gulvafslibning som du kan forholde dig til. Vores priser er konkurrencedygtige og vores service er i top, det er det som du kan forvente når du bruger Jeres Gulvsliber til dine gulvopgaver. Har du et gulv som er skadet, malet eller lakeret med fernis, så kan de være nødvendigt med en gulvafhøvling for at fjerne den hårde lak og få genoprettet balancen i gulvet. Du kan også kontakte os hvis du har spørgsmål til gulvafslibning eller andre spørgsmål vedrørende dit trægulv.

Aarhus er dyrt, det er vi ikke

Aarhus er et dyrt sted at købe og leje bolig, det er derfor vigtigt for dig at spare penge og dette kan du gøre ved at bruge Jeres Gulvsliber til dine gulvafslibnings og gulvservice opgaver i og omkring Aarhus. Vi er konkurrencedygtige på priser og vejleder dig til den bedste løsning, så du får et flot trægulv igen. Med Jeres Gulvsliber i ryggen og som din samarbejdspartner eller lokale gulvsliber i Aarhus er du ikke kun garanteret god service. Du får også gode priser på gulvafslibning i Aarhus og omegn. Vi leverer vores gode service og flotte gulve til alle i Aarhus. Du kan få et gratis tilbud eller en fast pris på gulvafslibning.

Om du er studerende der bor til leje eller husejer med fast job, så ser man altid efter at spare penge på boligvedligeholdelse og alle andre steder for den sags skyld. Du vidste det sikkert ikke, men en gulvafslibning kan spare dig penge i det lange løb. Et trægulv der vedligeholdes, slibes og overflade behandles holder nemlig meget længere tid end trægulve der ikke vedligeholdes. Dette betyder at du kan beholde dit flotte trægulv i længere tid og udskyde en udskiftning af dit trægulv, hvilket kan være dyrt hvis du vælger at få lagt et nyt trægulv.

Hvorfor sliber man gulvet?

Et nedslidt eller ødelagt gulv er ikke bare afskyggeligt at kigge på, men også en bakteri- og støvsamler uden lige, så hvis du har småbørn eller tendens til at være påvirkelig af støv – Så kan en gulvafslibning være sagen. En gulvafslibning får ikke bare livet frem i gulvet igen, men er også sundhedsmæssigt bedre for indeklimaet. Dog ikke alle gulve behøver en slibning, vi vurderer altid opgaver vi kommer ud til, for at beslutte hvad den rette fremgangsmetode er for det specifikke gulv. En anden ting som man skal være opmærksom på, er at et lakeret gulv som har ridser er modtagelig overfor vand, hvilket gør at gulvet kan sug vand ind under lakken og dermed give mørke mærker i trægulvet. Undgå alle disse fejl og irritationsmomenter – Få slebet dig gulv af Jeres Gulvsliber.

En samlet løsning: Afslibning og behandling

Hos Jeres Gulvsliber tilbyder vi alt indenfor gulvservice og du er derfor godt rustet når du vælger Jeres Gulvsliber til dine gulvopgaver. Som et professionelt gulvfirma, ønsker vi at tilfredsstille vores kunder med en samlet løsning således du kan få alt indenfor gulvservice leveret af én håndværker: Jeres Gulvsliber.
Er du i tvivl om vi har den rette service til netop din gulvopgave, kan du se en liste herunder og skulle du være i tvivl, kan du altid kontakte Jeres Gulvsliber og få svar på dine spørgsmål.

Prisen for gulvafslibning kan varierer, afhængig af hvor omfattende gulvet er beskadiget og hvilken type afslibning der skal udføres. Vi rådgiver alle vores kunder om hvordan, hvorfor og hvorfor ikke at vi udfører netop den type gulvafslibning ved hver enkelt opgave – Så du kan føle dig i sikre hænder når du benytter Jeres Gulvsliber til dine gulvafslibnings opgaver.

Du kan også få fremsendt et fast tilbud på gulvafslibning, på denne måde er du sikret hvad du betaler for og vi går ikke før du er tilfreds. Vores tilbud på gulvafslibning er blandt de bedste og billigste i landet

Hvorfor du skal vælge Jeres Gulvsliber

Jeres Gulvsliber er en din gulvsliber og en stærk lokal partner til dine gulvservice opgaver, om det er gulvafslibning, efterbehandling eller levering af vores special vedligligeholdesesprodukter til trægulve – Så finder du det hos os. Vi er en del af Dansk Byggeri og Dansk Byg Garanti for at vise vores kunder at vi er en seriøs og ambitiøs gulvservice virksomhed. Hvert år støtter vi også flere mærkesager og støtter op i lokalsamfundet i Aarhus.

Jeres Gulvsliber er kendt for at opretholde en høj kvalitet i både vores udførelse af arbejdet og vores gode service som alle vores kunder får. Vi kan bidrage med inspiration til din gulvopgave eller rådgive om vedligeholdelse af dine trægulve og træoverflader. I vores virksomhed er det kun fagfolk  og flere som har været i gulvbranchen i mange år. Vi bruger kun profesionelle maskiner og materialer af højeste kvalitet. 

Gulvfirma der dækker hele Aarhus

Vi dækker hele Aarhus uanset hvor du er bosat og du kan finde billeder og mere information om de pågældende provinser i Aarhus herunder:
Gulvafslibning Brabrand | Gulvafslibning Højbjerg | Gulvafslibning Risskov | Gulvafslibning Skejby | Gulvafslibning Tranbjerg | Gulvafslibning Harlev J | Gulvafslibning Beder | Gulvafslibning Malling | Gulvafslibning Løgten | Gulvafslibning Solbjerg | Gulvafslibning Hjortshøj | Gulvafslibning SabroGulvafslibning Lystrup

Billeder fra vores arbejde i Aarhus

Vi havde æren af at slibe gulv hos en ny privatkunde i Aarhus.
Opgaven lød på en fuldslibning af gulvet og efterfølgende 3 gange slidstærk lakbehandling af deres 60 kvadratmeter store lokale. Du kan se billeder fra opgaven herunder, endnu engang tak til vores nye privatkunde i Aarhus for at benytte Jeres Gulvsliber til deres gulvopgave.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er medlem af erhvervsorganisationen Dansk Byggeri som består af en bred vifte af jurister, advokater, økonomer og byggeteknikere med indgående kendskab til bygge- og anlægsbranchen. Som et professionelt gulvfirma der tilbyder gulvafslibning Aarhus, mener vi det er vigtigt at overholde gældende love og regler, samt udvikle vores egne kompetencer, både i ledelsen og vores dygtige gulvslibere. Dansk Byggeri hjælper med kompetenceudvikling, rådgiving og tilbyder også en lang række fordele til vores gulvfirma.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er også medlem af Dansk Byggaranti og alle vores private kunder er derfor dækket af Byg Garanti. Det giver vores kunder en tryghed når du får udført gulvafslibning i Aarhus og vores gulvfirma en konkurrencefordel. Læs mere om dækning med Byg Garanti på deres hjemmeside. Byg Garanti dækker kundens tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde, hvis et medlem af Dansk Byggeri har tabt en sag ved Byggeriets Ankenævn, men ikke kan efterleve afgørelsen – fx på grund af konkurs, død, ophør eller lignende. Byg Garanti dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag, gældende pr. den 1. juli 2017.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS