Gulvafslibning Aarhus

Skal du have afslebet et trægulv? – Så er du kommet det helt rette sted. Vi er eksperter i gulvafslibning Aarhus og omegn og vi hjælper gerne dig med din gulvopgave i dit lokalområde. Vi er selv en Aarhusiansk virksomhed bosat i Hasle på Oktobervej og vi kan derfor rykke hurtigt ud til netop dig.
Gulvafslibning er processen at slibe gulvets overflade for at fjerne mindre skader, uønskede farvepræg og mindre ujævnheder i gulvet. Har du et skadet gulv, kan det være nødvendigt med en Gulvafhøvling for at genoprettet balancen og fjerne alle ridser og skader trægulvet måtte have fået. Vi leverer stærke resultater indenfor gulvafslibning Aarhus og gulvbehandling for alle vores kunder i hele Aarhus og kan sagtens også hjælpe dig med gulvafslibning.

Jeres Gulvsliber er et gulvfirma som dækker hele Jylland og med hovedsæde i Aarhus kan vi hurtigt rykke ud og hjælpe dig med dine gulvopgaver.
Vi tilbyder nemlig gulvservice for alle type kunder i Aarhus, hvadend du er:

  • Privatkunde, Bolig- eller lejlighedsejer
  • En boligforening eller organisation
  • Offentligt eller kommunalt institut
  • Virksomhed eller mindre erhvervsdrivende

Så hjælper vi med jeres gulvopgaver, stort som småt. Hvadend du har 20 kvadratmeter gulv der skal slibes eller 2000 kvadratmeter gulv, så klares Jeres Gulvsliber opgaven.

Gulvafslibning er processen at slibe gulvets overflade for at fjerne mindre skader, uønskede farvepræg og mindre ujævnheder i gulvet. Har du et skadet gulv, kan de være nødvendigt med en gulvafhøvling for at genoprettet balancen og fjerne alle ridser og skader trægulvet måtte have fået. Hos Jeres Gulvsliber tilbyder vi professionel gulvafslibning til billige penge, vi går nemlig efter at være Danmarks bedste og billigste gulvfirma.

Din gulvsliber i Aarhus og omegn

Jeres Gulvsliber er et Aarhusiansk gulvfirma der har mere en sammenlagt +50 års erfarning med gulvarbejde og gulvafslibning i Aarhus fordelt på vores 5 gulvmænd der er ansat i Jeres Gulvsliber ApS.

Hvorfor sliber man gulvet?

Et nedslidt eller ødelagt gulv er ikke bare afskyggeligt at kigge på, men også en bakteri- og støvsamler uden lige, så hvis du har småbørn eller tendens til at være påvirkelig af støv – Så kan en gulvafslibning være sagen. En gulvafslibning får ikke bare livet frem i gulvet igen, men er også sundhedsmæssigt bedre for indeklimaet. Dog ikke alle gulve behøver en slibning, vi vurderer altid opgaver vi kommer ud til, for at beslutte hvad den rette fremgangsmetode er for det specifikke gulv. En anden ting som man skal være opmærksom på, er at et lakeret gulv som har ridser er modtagelig overfor vand, hvilket gør at gulvet kan sug vand ind under lakken og dermed give mørke mærker i trægulvet. Undgå alle disse fejl og irritationsmomenter – Få slebet dig gulv af Jeres Gulvsliber.

Din gulvsliber i Aarhus

Selvom vi er et gulvfirma med base i Aarhus, så rykker vi ud i hele Jylland og dermed også Randers. Vi har flere faste kunder i form af boligforeninger, boligejere og skoler som benytter os som en fast samarbejdspartner i Aarhus når de har en gulvopgave der skal udføres, så vi kører ofte til Randers og du skal derfor ikke tænke på ekstra omkostninger eller andre gebyrer hvis du vælger Jeres Gulvsliber til din gulvopgave i Aarhus.

En samlet løsning: Gulvslibning + Gulvbehandling

Hos Jeres Gulvsliber tilbyder vi alt indenfor gulvservice og du er derfor godt rustet når du vælger Jeres Gulvsliber til dine gulvopgaver. Som et professionelt gulvfirma, ønsker vi at tilfredsstille vores kunder med en samlet løsning således du kan få alt indenfor gulvservice leveret af én håndværker: Jeres Gulvsliber.
Er du i tvivl om vi har den rette service til netop din gulvopgave, kan du se en liste herunder og skulle du være i tvivl, kan du altid kontakte Jeres Gulvsliber og få svar på dine spørgsmål.

Prisen for gulvafslibning kan varierer, afhængig af hvor omfattende gulvet er beskadiget og hvilken type afslibning der skal udføres. Vi rådgiver alle vores kunder om hvordan, hvorfor og hvorfor ikke at vi udfører netop den type gulvafslibning ved hver enkelt opgave – Så du kan føle dig i sikre hænder når du benytter Jeres Gulvsliber til dine gulvafslibnings opgaver.

Du kan også få fremsendt et fast tilbud på gulvafslibning, på denne måde er du sikret hvad du betaler for og vi går ikke før du er tilfreds. Vores tilbud på gulvafslibning er blandt de bedste og billigste i landet

Hvorfor du skal vælge Jeres Gulvsliber

Jeres Gulvsliber er en din gulvsliber og en stærk lokal partner til dine gulvservice opgaver, om det er gulvafslibning, efterbehandling eller levering af vores special vedligligeholdesesprodukter til trægulve – Så finder du det hos os. Vi er en del af Dansk Byggeri og Dansk Byg Garanti for at vise vores kunder at vi er en seriøs og ambitiøs gulvservice virksomhed. Hvert år støtter vi også flere mærkesager og støtter op i lokalsamfundet i Aarhus.

Jeres Gulvsliber er kendt for at opretholde en høj kvalitet i både vores udførelse af arbejdet og vores gode service som alle vores kunder får. Vi kan bidrage med inspiration til din gulvopgave eller rådgive om vedligeholdelse af dine trægulve og træoverflader. I vores virksomhed er det kun fagfolk  og flere som har været i gulvbranchen i mange år. Vi bruger kun profesionelle maskiner og materialer af højeste kvalitet. 

Gulvfirma der dækker hele Aarhus

Vi dækker hele Aarhus uanset hvor du er bosat og du kan finde billeder og mere information om de pågældende provinser i Aarhus herunder:
Gulvafslibning Brabrand | Gulvafslibning Højbjerg | Gulvafslibning Risskov | Gulvafslibning Skejby | Gulvafslibning Tranbjerg | Gulvafslibning Viby | Gulvafslibning Harlev J | Gulvafslibning Beder | Gulvafslibning Malling | Gulvafslibning Løgten | Gulvafslibning Solbjerg | Gulvafslibning Hjortshøj | Gulvafslibning SabroGulvafslibning Lystrup

Billeder fra vores arbejde i Aarhus

Vi havde æren af at slibe gulv hos en ny privatkunde i Aarhus.
Opgaven lød på en fuldslibning af gulvet og efterfølgende 3 gange slidstærk lakbehandling af deres 60 kvadratmeter store lokale. Du kan se billeder fra opgaven herunder, endnu engang tak til vores nye privatkunde i Aarhus for at benytte Jeres Gulvsliber til deres gulvopgave.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er medlem af erhvervsorganisationen Dansk Byggeri som består af en bred vifte af jurister, advokater, økonomer og byggeteknikere med indgående kendskab til bygge- og anlægsbranchen. Som et professionelt gulvfirma der tilbyder gulvafslibning Aarhus, mener vi det er vigtigt at overholde gældende love og regler, samt udvikle vores egne kompetencer, både i ledelsen og vores dygtige gulvslibere. Dansk Byggeri hjælper med kompetenceudvikling, rådgiving og tilbyder også en lang række fordele til vores gulvfirma.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Jeres Gulvsliber er også medlem af Dansk Byggaranti og alle vores private kunder er derfor dækket af Byg Garanti. Det giver vores kunder en tryghed når du får udført gulvafslibning i Aarhus og vores gulvfirma en konkurrencefordel. Læs mere om dækning med Byg Garanti på deres hjemmeside. Byg Garanti dækker kundens tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde, hvis et medlem af Dansk Byggeri har tabt en sag ved Byggeriets Ankenævn, men ikke kan efterleve afgørelsen – fx på grund af konkurs, død, ophør eller lignende. Byg Garanti dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag, gældende pr. den 1. juli 2017.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.