Gulvafslibning

Er dine trægulve blevet slidte, ridset eller måske lidt kedelige i overfladen og vil gerne have dit gulve afslebet, er du kommet til det helt rette sted. Hos Jeres Gulvsliber afsliber vi trægulve og overflader af alle træsorter og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Vi kører i hele Danmark, både til private og virksomheder hvor vi sliber og behandler trægulve.

Hvorfor sliber man gulv?

Har du et trægulv der trænger til at blive afslebet fordi det er blevet ridset, skadet eller ikke er køn i overfladen længere, så har du brug en gulvafslibning. Når vi afsliber overfladen af et trægulv, fjerner vi den gamle gulvbehandling som afhængigt af gulvet kan være alt mellem lak, olie, lud- og sæbe eller nogle hårdere overflader hvis gulvet er malet eller behandlet med fernis. Har du et malet eller fernis-behandlet trægulv kan det være nødvendigt at afhøvle gulvets overflade før det slibes. Skal du have afhøvlet gulvet kan vi også hjælpe med dette. Gulvafhøvling er også en service vi tilbyder her hos Jeres Gulvsliber.

Forskellen på gulvafslibning og gulvafhøvling er at slibningen bliver meget ru også selv om der sluttes af med meget fint slibepapir – og derudover frembringer grimme “lunker” (flade buler) i gulvet. Derudover efterlader de roterende pudsemaskiner ofte grimme, runde slibemønstre i gulvet. Den slebne, ru overflade er mere modtagelig overfor snavs og pletter end den helt glatte høvlede overflade.

Gulvafslibning er et håndværkerisk indgreb indenfor gulvservice som oftes udføres af en gulvsliber, der er dog dem som selv udfører gulvafslibning, men dette er ikke noget vi anbefaler da man risikerer at ødelægge gulvet yderligere istedet for at udbedre det. Vi er eksperter i gulvafslibning og rådgivning omkring dette. Har du brug for gulvafslibning eller gulvafhøvling, anbefaler vi dig at kontakte Jeres Gulvsliber i dag.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Trænger dine trægulve også til en opfriskning?

Hos Jeres Gulvsliber behandler vi alle typer trægulve – enten i form af gulvslibning eller gulvafhøvling. Vi sørger selvfølgelig også for at give den helt rette efterbehandling, så dine gulve får den længst mulige levetid. Vi tilbyder også flere typer gulvbelægning som klikgulve, laminatgulve og tæppefliser.

Interreseret? Kontakt os i dag på telefon, e-mail eller gennem vores kontaktformular – og få et uforpligtende tilbud

Hvad koster en gulvslibning?

Priser på gulvafslibning går hånd i hånd med gulvene som skal slibes, de er aldrig ens. Derfor findes der ingen faste priser på gulvafslibning eller en fast sats pr. kvadratmeter. Hvert enkelt trægulv er unikt og på samme måde, er det forskelligt hvilken pris og pris pr. kvadratmeter den endelige priser falder på. Der er flere variabler der skal tages højde for, eksempelvis:

  • Gulvets nuværende stand
  • Størrelsen på gulvet (kvadratmeter)
  • Gamle overfladebehandling på gulvet

Når du får et tilbud på gulvafslibning er det også inklusiv en overfladebehandling efter eget valg, dette er også afgørende for den endelige pris når vi udarbejder tilbud på gulvafslibning til vores kunder. Skal vi hjælpe dig med din gulvopgave og give dig et fast tilbud, har du mulighed for at vælge imellem 3 forskellige overfladebehandling til dit gulv:

Alle tre gulvbehandlinger stammer fra høj kvalitets leverandører.

Din genvej til at spare penge og flotte gulve

Når man får afslebet sine trægulve er det ikke kun flotte gulve man får ud af det. Det er også lønsomt. Et velbehandlet og vedligeholdt trægulv holder nemlig meget længere end de tilfælde hvor det ikke afslibes og overfladebehandles efter behov. Et trægulv kan holde til et sted mellem 50 til 100 år, men hvis gulvet ikke vedligeholdes med blandt andet gulvafslibning og overfladebehandling så forkortes levetiden på trægulvet.

Hvorfor gulvafsliber man?: Gulvafslibning bruges til at forny gulvet og er ofte et billigere og ikke mindst bedre alternativ end at udskifte gulvet, hvadend man udskifter til et andet trægulv eller et billigt og knapt så pænt klikgulv. Gulvslibning er også en særdeles effektiv metode at fjerne limrester, tæpperester, fernis, farve, maling, spartel og andre fastgroet materiale i dit trægulv.

Hvornår afsliber man gulvet?: Når man føler at trægulvet trænger til et nyt og frisk look og få gulvet til at skinne igen, kan det være et billigt alternativ at få gulvafslebet sit trægulv istedet for at udskifte det med et billigere og mindre pænt (efter vores mening) klikgulv som er blevet moderne, da dette er billigt i indkøb. Men vi elsker trægulve og derfor sliber vi dem – For at give dit trægulv nyt liv.

Hvilke gulve kan gulvafslibes?: Alle typer trægulve kan slibes, det varierer dog afhængig af den specifikke type trægulv hvor meget det kan slibes og hvor mange gange. Man kan ødelægge gulvet hvis man nedsliber det for meget og derfor anbefaler vi altid at konsulterer med en professionel gulvmand forinden et sådant arbejde udføres, såfremt man ønsker selv at slibe sine gulve.

Hvad koster gulvafslibning?: Når det kommer til gulvafslibning og andre gulvservices så betyder prisen helt sikkert også noget for dig og hos os, kan vi garanteret at vi er blandt danmarks billigste når det kommer til gulvafslibning og gulvslibning.Vores priser på gulvafslibning start fra kr. 50,- pr. kvadratmeter og kan varierer afhængig af hvilken type gulvafslibning det omhandler og som er nødvendig. Derfor anbefaler vi dig altid at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning så du har en fast pris på gulvafslibning eller for at få råd og vejledning. Du kan benytte vores formularer og få et fast tilbud på gulvafslibning lige herunder.

Let- eller fuldslibning?

Der findes mange former for gulvslibning som alle har et prekært navn i ordbogen, hos Jeres Gulvsliber tilbyder vi alle former for gulvslibning hvadend du har behov for en letslibning eller en fuldslibning af dit trægulv, så har vi mange års erfaring med dette.

Hvad er en letslibning: En letslibning af trægulvet er som ordet lyder, en let eller “overfladisk” slibning af gulvet hvor vi blot fjerner det øverst lag af den gamle overfladebehandling En letslibning er kun mulig hvis gulvet ikke har dybe ridser eller skader som går helt ned i trægulvet og ikke blot i overfladen på den gamle behandling.

Hvad er en fuldslibning: Når man fuldsliber gulvet, fjerner man hele den gamle overfladebehandling på trægulvet og fjerner også meget lidt af gulvets overflade. Man sliber ikke mere end 0.10 til 1.00 millimeter af trægulvet, mere er ikke nødvendigt for at få en flot overflade. Det er dog ikke altid en fuldslibning kan klare opgaven, en fuldslibning er ikke mulig i tilfælde hvor gulvet er lakeret med fernis da denne type lakering er alt for stærk og skinner igennem en eventuel ny overfladebehandling.

Hvilken gulvslibning er så den rette for dig? Hos Jeres Gulvsliber hjælper vi altid vores kunde med at finde den helt rette slibning og behandling til deres gulv, det er en del af vores gode service du altid kan forvente når du bruger os til dine gulvopgaver.

Hvorfor behandles et trægulv efter slibning?

Træ er et porøst materiale med åbne porer. Disse samler snavs og gødning meget hurtigt. Derudover vil ubehandlet træ opsuge fugt, når det bliver spildt på gulvet eller nogen går ind i våde sko. Så vil træfibrene stige, da vandet får træfibrene til at svulme. Dette gør overfladen meget slibende. Kort sagt, et trægulv, der er ubehandlet, vil meget hurtigt blive slidt og grimt. Med andre ord er formålet med at behandle gulvet er at forsegle porerne og beskytte træet i gulvet mod fugt og snavs. Dette gælder for alle trægulve, hvad enten det er parket, massivt træ gulve, mønster gulve, lameller eller andet. Det er ligegyldigt, om du har fyr, gran, eg, ahorn, aske eller tropisk træ i dit gulv.

Vi hjælper dig med vedligeholdelse

Når du har fået slebet og efterbehandlet dit gulv, er det vigtigt at det vedligeholdes rigtigt. For at du har mulighed for at vedligeholde dit nye flotte gulv, får alle vores kunder et gratis plejeprodukt der er tilpasset den efterbehandling som gulvet har fået. Om du har fået efterbehandlet gulvet med lak, lud eller olie, så har vi et plejeprodukt der passer perfekt. Når du bruger Jeres Gulvslibers plejeprodukter er du garanteret at du passer på dit gulv rigtigt. Vi er eksperter i trægulve og kan også hjælpe dig med gratis rådgivning omkring alle typer trægulve.

Billeder fra vores arbejde med gulvafslibning

Se billeder fra vores arbejde med gulvslibning i Jylland, billeder fra faktiske opgaver hvor Jeres Gulvsliber rykkede ud og hjalp med gulvafslibning.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS
ring til jeres gulvsliber