Gulvservice

Har du udfodringer med dit trægulv, bordplade, dørtrin eller trappe – Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Jeres Gulvsliber er vi eksperter i trægulve og træoverflader.

Din gulvmand

Når det kommer til gulvservice ydelser, så betyder prisen helt sikkert også noget for dig og vi kan garanterer at vi er blandt Danmarks billigste når det kommer til gulvservice ydelser i alle former. Vi sætter en ære i at leverer de bedste resultater til den bedste pris og dette afspejles også i vores kundeanmeldelser på Facebook og Google. Jeres Gulvsliber har en bred vifte af kunder, som spænder sig fra enkelte privatpersoner og erhverv til faste kunder som boligforeninger og ejerforeninger rundt om i Aarhus og i Brabrand, vi mener at vores tilbagevendende kunder er et klart signal på at vi gør det helt rigtigt.

Vores gulvservices

Vi er et professionelt gulvfirma som tilbyder alle almene typer af gulvservices indenfor restoration af træoverflader. Du kan se vores liste af gulvservices forneden.
Gulvafslibning
Slibning af dørtrin
Slibning af

Hvorfor vælge Jeres Gulvsliber

Jeres Gulvsliber er en din lokale gulvsliber i Brabrand og omegn – Vi er en stærk lokal partner til dine gulvservice opgaver, om det er gulvafslibning, efterbehandling eller levering af vores special vedligligeholdesesprodukter til dine trægulve – Så finder du det hos os. Vi er en del af Dansk Byggeri og Dansk Byg Garanti for at vise vores kunder at vi er en seriøs og ambitiøs gulvservice virksomhed. Hvert år støtter vi også flere mærkesager og støtter op i vores lokalsamfund i Aarhus. Med andre ord, du finder ikke en mere stabil og professionel gulvafsliber i Brabrand eller i Jylland.