Gulvafhøvling

Hjem » Gulvservice » Gulvafhøvling
Gulvafhøvling2020-03-06T13:11:49+01:00
efter gulvslibning

Gulvafhøvling

Har du et malet trægulv, måske med en lakeret overflade, et gulv med en spartlet overflade eller med en fernis-overflade? Så er det ikke nok med en gulvafslibning, hvis du ønsker at få pæne gulve. Her kan du være nødt til at skride til mere hårdhændede metoder som en gulvafhøvling. En gulvafhøvling er lidt grovere arbejde end afslibning af gulve. 

Afhøvling af gulve

En afhøvling er et håndværkerbegreb indenfor gulvverdenen og er et indgreb som oftes udføres af en professionel gulvsliber. 

Det er første skridt i retningen mod et flot gulv. Du kan godt afhøvle dit gulv selv. Men du bør nok overveje det en ekstra gang. Kommer du til at gribe det forkert an, kan du nemlig komme til at gøre mere skade end gavn på dit gulv.  

Vi har prøvet at komme ud til trægulve, der var blevet afhøvlet forkert. Her endte gulvet med at være så tyndt at træbrædderne knækkede. 

Hvis du alligevel giver dig i kast med at afhøvle dit gulv selv, så står vi klar med rådgivning og vejledning. Med vores mangeårige erfaring, kan vi nemt rådgive dig, således at du får det bedste resultat. 

Uanset hvilken løsning du vælger, om du gør det selv eller om du vil have os til at hjælpe dig, så er det altid en god idé at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med afhøvling af alle typer træoverflader og give gulvet nyt liv. Ved at vælge Jeres Gulvsliber til din opgave får du udført et godt og professionelt stykke arbejde.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Trænger dine trægulve også til en opfriskning?

Hos Jeres Gulvsliber behandler vi alle typer trægulve – enten i form af gulvslibning eller gulvafhøvling. Vi sørger selvfølgelig også for at give den helt rette efterbehandling, så dine gulve får den længst mulige levetid. Vi tilbyder også flere typer gulvbelægning som klikgulve, laminatgulve og tæppefliser.

Interreseret? Kontakt os i dag på telefon, e-mail eller gennem vores kontaktformular – og få et uforpligtende tilbud

Kan mit gamle gulv reddes?

Det er et spørgsmål vi ofte får fra vores kunder. Og svaret er som oftest “ja”. De fleste trægulve kan, uanset hvilken stand de er i, faktisk reddes. Dog ikke nødvendigvis med en gulvafslibning men så ved en gulvafhøvling.  

Som nævnt ovenfor så kan en gulvafhøvling noget andet end en gulvafslibning kan. Det er er større indgreb, men det kan være nødvendig for at udjævne et skævt trægulv og dermed få en tilpasset jævn overflade overalt på gulvet.

Kort sagt: Har du et skævt, ubalanceret eller skadet gulv kan det være nødvendigt at afhøvle det. Så det har en lang række gode formål at afhøvle et gulv. Men det kræver både erfaring og ekspertise indenfor trægulve.

Derfor er vores klare anbefaling, at det ikke er noget, du gør selv. Overdrag i stedet opgaven til en professionel gulvsliber med mange års erfaring. Det er din garanti for, at arbejdet bliver udført korrekt.

I langt de fleste tilfælde vil det være muligt at få det naturlige og flotte look tilbage i trægulvet, uanset hvor medtaget det måtte være. Vi har dog set sjældne tilfælde, hvor gulvet har haft så massive og omfattende skader, at en udskiftning af hele gulvet var en mere fordelagtigt og en billigere løsning for kunden end at påbegynde en gulvafhøvling eller gulvafslibning. 

Som professionelle håndværkere føler vi, at det er vores pligt at rådgive vores kunder bedst muligt. Selv i situationer hvor det ikke vil være den bedste forretning for os.

Hvordan udføres arbejdet?

Når vi påbegynder afhøvlingen af gulve, så starter vi med at rydde rummet, pille listerne af og sørge for en god afdækning. Støv kan finde finden ud i resten af boligen og trænger ind overalt.  Forberedelsen er en vigtig del af arbejdet, og vi sørger for, at alt bliver gjort rigtigt. Når gulvet er helt fritlagt, går vi i gang med vores store afhøvler, maskinen som vi bruger til at afhøvle gulvet med.

I hjørnerne og langs væggene i rummet bruges mindre maskiner, da en stor afhøvler ikke kan komme ordentlig til her. 

Afhængigt af gulvets tilstand vil vi så vurdere, hvor meget der skal høvles af gulvets øverste lag.

Når vi er færdige og gulvet er slebet helt færdigt med forskellige typer af sandpapir, er det vigtigt at vi giver træet en gang beskyttelse, da det ellers alt for hurtigt vil få ridser, få trådt sand og skidt ned i træet eller få fugtskader. Afhængig af gulvet vil vi give det en gang efterbehandling med lak, olie eller lud.

Priser og tilbud på gulvafhøvling

Prisen på en gulvbehandling varierer fra opgave til opgave, da der ikke er to trægulve, som er ens. Der er flere faktorer, som er med til at afgøre prisen, når der skal udføres en afhøvling på gulvet. 

Hvilken overfladebehandling har gulvet fået, og hvor dybt skal der afhøvles i gulvet? 

Disse faktorer gør, at prisen også vil være forskellig. Hos Jeres Gulvsliber kan du altid få et uforpligtende tilbud på gulvafhøvling og andre gulvopgaver uanset størrelsen på gulvet og opgaven. 

Vi kan redde de fleste skadede gulve med en afhøvling og du kan være sikker på at vores tilbud på afhøvling er konkurrencedygtige, så du kan få en god pris, når du vælger os til din afhøvling og gulvopgave.

Forskellen på afslibning og afhøvling

Den mest simple måde at forklare forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling er, hvor dybt du sliber. Ved en gulvafhøvling sliber man så dybt, at man definerer det ved, at man kalder det en afhøvling. Det er som du kender fra sløjd timerne i skolen. Når du derimod sliber dit gulv og udføre en gulvafslibning, tages der blot et meget tyndt lag af træoverfladen på gulvet.
❔ Kan mit gamle gulv reddes?2020-06-04T08:53:43+02:00

Det er et spørgsmål vi ofte får fra vores kunder. Og svaret er som oftest “ja”. De fleste trægulve kan, uanset hvilken stand de er i, faktisk reddes. Dog ikke nødvendigvis med en gulvafslibning men så ved en gulvafhøvling.

Som nævnt ovenfor så kan en gulvafhøvling noget andet end en gulvafslibning kan. Det er er større indgreb, men det kan være nødvendig for at udjævne et skævt trægulv og dermed få en tilpasset jævn overflade overalt på gulvet.

❔ Hvordan gør jeg klar til afhøvling af gulve?2020-06-04T08:25:16+02:00

Når vi påbegynder afhøvlingen af gulve, så starter vi med at rydde rummet, pille listerne af og sørge for en god afdækning. Støv kan finde finden ud i resten af boligen og trænger ind overalt.  Forberedelsen er en vigtig del af arbejdet, og vi sørger for, at alt bliver gjort rigtigt. Når gulvet er helt fritlagt, går vi i gang med vores store afhøvler, maskinen som vi bruger til at afhøvle gulvet med.

I hjørnerne og langs væggene i rummet bruges mindre maskiner, da en stor afhøvler ikke kan komme ordentlig til her.

Læs mere hvordan du gør dit gulv klar til afhøvling.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS