Har du et malet trægulv eller et fernis-belagt gulv kan de være nødvendigt at afhøvle gulvet. En gulvafhøvling er et håndværker begreb indenfor gulv-verdenen og er et indgreb som oftes udføres af en professionel gulvsliber. En afhøvling er det første skridt i retningen mod et flot gulv. På trods af at man godt kan afhøvle sit gulv selv, er dette ikke noget vi anbefaler da man risikerer at ødelægge gulvet yderligere istedet for at udbedre det. Med vores mangeårige erfaring kan vi rådgive dig, således at du får det bedste resultat. Har du brug for en afhøvling af dit gulv, kan du kontakte os. Vi kan hjælpe dig med afhøvle alle typer træoverflader.

efter gulvslibning

Afhøvling af gulve

Et spørgsmål vi ofte får af vores kunder er “kan mit gamle gulv reddes?” og svaret er som udgangspunkt, ja – De fleste trægulve, uanset stand kan faktisk reddes, dog ikke med en gulvafslibning  men ved at afhøvle gulvet, som er et lidt større indgreb end en gulvafslibning. En gulvafhøvling kan også være nødvendig for at udjævne et skævt trægulv og dermed få en tilpasset jævn overflade overalt på gulvet.

Priser og tilbud på gulvafhøvling

Prisen på gulvbehandlingen varierer fra opgave til opgave, da ikke to trægulve er ens. Der er flere faktorer der er med til at afgøre prisen når man udfører afhøvling på gulvet, eksempelvis hvilken overfladebehandling gulvet har fået og hvor dybt man skal afhøvle gulvet og dermed vil prisen også være forskellig. Hos Jeres Gulvsliber kan du altid få et uforpligtende tilbud på gulvafhøvling og andre gulvopgaver uanset størrelsen på gulvet og opgaven. Vi kan redde de fleste skadede gulve med en afhøvling og du kan være sikker på at vores tilbud på afhøvling er konkurrencedygtige, så du er sikret en god pris når du vælger os til din afhøvling og gulvopgave.

Få jævne trægulve med en afhøvling

Har du et skævt, ubalanceret eller skadet gulv v kan det blive nødvendigt at afhøvle dit gulv. At afhøvle et gulv kræver erfaring og ekspertise indenfor trægulve – Derfor anbefaler vi ikke at dette er noget man gør selv, men at man overdrager opgaven til en professionel gulvsliber med mange års erfaring.

I de fleste tilfælde vil det være muligt at få det naturlige og flotte look tilbage i trægulvet, uanset hvor medtaget det måtte være, vi har dog set tilfælde hvor at gulvet har haft så massive og omfattende skader, at en udskiftning af dette var mere fordelagtigt og lønsomt – end at påbegynde gulvafhøvling eller gulvafslibning. Vi føler det er vores pligt som professionelle håndværkere at rådgive vores kunder bedst muligt – Også i situationer hvor det ikke ville være lønsomt for os.

Gør det selv afhøvling?

Skal dit gulv afhøvles og overvejer du at gøre det selv – skal du tænke dig om to gange. Hvis du afhøvler gulvet forkert kan du ende med at skade det mere end du gavner det. Vi har oplevet at komme ud til trægulve der er blevet afhøvlet forkert og endt ud med at være så tynde at træbrædderne knækkede – Så det kan hurtigt blive en dyr affære ikke at konsultere med en professionel gulvsliber forinden man påbegyner en gulvafhøvling.

Forskellen på afslibning og afhøvling

Den enkleste måde at forklare forskellen på gulvafslibning og gulvafhøvling er hvor dybt man sliber. Ved afhøvling sliber man så dybt at man definerer det ved at man kalder det en afhøvling som du kender fra sløjdtimerne. Hvorimod en gulvafslibning blot tager et meget tyndt lag af træoverfladen på gulvet.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.