Har du et malet trægulv eller et fernis-belagt gulv kan de være nødvendigt at afhøvle gulvet. En  gulvafhøvling er et håndværker begreb indenfor gulv-verdenen og er et indgreb som oftes udføres af en professionel gulvsliber. Gulvafhøvling er første skridt i retningen mod et flot gulv. Der er dog dem som selv udfører gulvafhøvling, men dette er ikke noget vi anbefaler da man risikerer at ødelægge gulvet yderligere istedet for at udbedre det. Vi er eksperter i gulvafhøvling og rådgivning omkring dette. Har du brug for en afhøvling af dit gulv, kan du kontakte os. Vi hjælper dig med gulvafhøvling af alle træoverflader.

efter gulvslibning

Afhøvling af gulve

Et spørgsmål vi ofte får af vores kunder og svaret er som udgangspunkt ja – De fleste trægulve, uanset stand kan faktisk reddes, dog ikke med en gulvafslibning  men med en gulvafhøvling som er et lidt større indgreb end en gulvafslibning. En gulvafhøvling kan også være nødvendig for at udjævne et skævt trægulv og dermed få en tilpasset jævn overflade overalt på gulvet.

Priser og tilbud på gulvafhøvling

Prisen på gulvafhøvling varierer fra opgave til opgave, da ikke to trægulve er ens. Det er varierer hvilken overfladebehandling gulvet har fået og hvor dybt man skal afhøvle gulvet og dermed vil prisen også være forskellig. Hos Jeres Gulvsliber kan du altid få et uforpligtende tilbud på gulvafhøvling og andre gulvopgaver uanset størrelsen på gulvet og opgaven. Vi kan redde de fleste skadede gulve med en afhøvling og du kan være sikker på at være tilbud på afhøvling er konkurrencedygtige, så du er sikret en god pris på gulvafhøvling når du vælger os til din afhøvling og gulvopgave.

Jævnt trægulv

Gulvafhøvling kan være nødvendigt såfremt du har et skadet eller ubalanceret gulv og i tilfælde af at en gulvafslibning ikke er  tilstrækkelig. At afhøvle et gulv kræver erfaring og ekspertise indenfor trægulve – Derfor anbefaler vi ikke at dette er noget man gør selv, men istedet kontakter en professionel gulvsliber. Vi har oplevet at komme ud til trægulve der er blevet afhøvlet forkert og endt ud med at være så tynde at træbrædderne knækkede – Så den kan blive en dyr affære ikke at konsultere med en professionel gulvsliber forinden man påbegyner en gulvafhøvling.

I de fleste tilfælde vil det være muligt at få det naturlige og flotte look tilbage i trægulvet, uanset hvor medtaget det måtte være, vi har dog set tilfælde hvor at gulvet har haft så massive og omfattende skader, at en udskiftning af dette var mere fordelagtigt og lønsomt – end at påbegynde gulvafhøvling eller gulvafslibning. Vi føler det er vores pligt som professionelle håndværkere at rådgive vores kunder bedst muligt – Også i situationer hvor det ikke ville være lønsomt for os.

Gulvafhøvling gør det selv?

Skal dit gulv afhøvles og overvejer du at gøre det selv? Så skal du tænke dig om to gange, for hvis du afhøvler gulvet forkert kan du ende med at skade det mere end du Er du på udkig efter en professionel gulvafhøvler, så er du komet til det helt rette sted, fordi Jeres Gulvsliber er din gulvafhøvler i Aarhus, Jylland og på Fyn. Vi er specialister i gulvafhøvling og udfører gulvafhøvling på et professionelt plan.

Forskellen på afslibning og afhøvling

Den enkleste måde at forklare forskellen på gulvafslibning og gulvafhøvling er hvor dybt man sliber. Ved afhøvling sliber man så dybt at man definerer det ved at man kalder det en afhøvling som du kender fra sløjdtimerne. Hvorimod en gulvafslibning blot tager et meget tyndt lag af træoverfladen på gulvet.

KONTAKT JERES GULVSLIBER

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.