Hos Jeres Gulvsliber kan vi hjælpe dig med et uforpligtende tilbud på gulvafslibning uanset hvor i landet du bor. Vi kører rundt i hele Danmark og hjælper vores kunder med deres gulvopgaver hos både private og erhverv.

Alle kan give et tilbud på gulvafslibning, men ikke alle kan leverer et så flot resultat efter gulvafslibning og som samtidigt er udført helt rigtigt, som vi kan her hos Jeres Gulvsliber. For at kunne give flotte trægulve til sine kunder er det vigtigt at kende til sit håndværk, have viden omkring gulvafslibning og de rette gulvfolk, det har vi alt sammen hos Jeres Gulvsliber og du kan derfor føle dig tryg når du vælger os, som din gulvsliber til dine gulvopgaver.

Er du på udkig efter et godt tilbud på gulvafslibning eller andre gulvservices opgaver, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Jeres Gulvsliber er vi eksperter i at slibe trægulve og vi går efter at være Danmarks billigste og samtidigt bedste gulvafsliber og vi er sikre på at vi kan hjælpe dig med din gulvopgave og ikke mindst et godt tilbud på gulvafslibning.

Anbefalet gulvsliber & tilfredse kunder

Jeres Gulvsliber er en professionel gulvsliber med mange anbefalinger på Facebook, Google og Trustpilot. Vi går ikke på kompromis med vores kvalitet af håndværk eller kundeservice og tilfredshed, dette afspejles i vores mange anmeldelser du kan finde flere steder online. Derfor kan du være helt tryg når du får et tilbud på gulvafslibning eller andre gulvservices som vi tilbyder.

Aflysninger

Hvis du indgår en aftale med JeresGulvsliber.dk kan du aflyse behandlingen uden beregning senest 48 timer før aftalte tidspunkt. For aflysninger med under 48 timers varsel pålægges der et gebyr svarende til 15% af behandlingens pris.

Fast pris på gulvafslibning

Hos Jeres Gulvsliber får du altid en fast pris på gulvafslibning som dækker det hele. Så du ikke skal tænke på oprydning, rengøring eller gulvbehandlinger. Vores tilbud på gulvafslibning er oftest alt inklusiv for at gøre det lettere for vores kunder, når de bruger os til deres gulvopgaver og gulvafslibning.

ANMOD OM ET TILBUD PÅ GULVAFSLIBNING

GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

DANSK BYGGERI:

dansk byggeri jeres gulvsliber

Dansk Byggeri er en erhvervsorganisation som består af jurister, advoktaker, økonomer og byggeteknikere som har dybdegående kendskab til bygge- og anlægsbranchen og dermed også gulvbranchen. Som et seriøst gulvfirma vi er, er Jeres Gulvsliber selvfølgelig en del af Dansk Byggeri, hvor vi får hjælp til kompetenceudvikling til vores ledelse og gulvslibere.

BYG GARANTI:

byg garanti jeres gulvsliber

Som medlem af Dansk Byggeri er det muligt at være med i deres garantiordning: Byggaranti. Byggaranti dækker op til dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag. Som kunde hos Jeres Gulvsliber er du dækket af dansk byggeris byggaranti. Dette er din garanti for godt håndværk og flotte gulve.

DET SIGER VORES KUNDER

FACEBOOK ANMELDELSER
se alle vores facebook anmeldelser (65)

GRATIS RÅD & VEJLEDNING

HOS JERES GULVSLIBER TILBYDER VI ALTID GRATIS RÅDGIVNING TIL DINE GULVE OG HVILKEN TYPE GULVAFSLIBNING OG BEHANDLING DU SKAL HAVE UDFØRT. KONTAKT OS FOR GRATIS RÅD OG VEJLEDNING.
KONTAKT OS
ring til jeres gulvsliber