Gulvafhøvling

//Gulvafhøvling
Gulvafhøvling2018-11-13T17:57:03+00:00

Afhøvling af Trægulv

Gulvafhøvling kan være nødvendigt såfremt du har et skadet eller ubalanceret gulv og i tilfælde af at en gulvafslibning ikke er  tilstrækkelig.

At afhøvle et gulv kræver erfaring og ekspertise indenfor trægulve – Derfor anbefaler vi ikke at dette er noget man gør selv, men istedet kontakter en professionel gulvsliber. Vi har oplevet at komme ud til trægulve der er blevet afhøvlet forkert og endt ud med at være så tynde at træbrædderne knækkede – Så den kan blive en dyr affære ikke at konsultere med en professionel gulvsliber forinden man påbegyner en gulvafhøvling.

I de fleste tilfælde vil det være muligt at få det naturlige og flotte look tilbage i trægulvet, uanset hvor medtaget det måtte være, vi har dog set tilfælde hvor at gulvet har haft så massive og omfattende skader, at en udskiftning af dette var mere fordelagtigt og lønsomt – end at påbegynde gulvafhøvling eller gulvafslibning.
Vi føler det er vores pligt som professionelle håndværkere at rådgive vores kunder bedst muligt – Også i situationer hvor det ikke ville være lønsomt for os.

Efter en Gulvafhøvling

Når gulvet er blevet Afhøvlet – bliver dette samtidigt også afslebet. Da en gulvafslibning giver det flotteste slutresultat,

Man foretager også en Gulvafslibning efter Gulvafhøvling for at forberede gulvet til en efterbehandling, som giver det sidste finish og et fantastisk look
En efterbehandling er typisk en lak, lud eller oliebehandling.

Vedligeholdelse

Et trægulv, der er lakeret med lak, vil stå smukt i mange år, hvis man behandler og vedligeholder det på den rigtige måde. Det er utroligt nemt at vedligeholde og kræver bare, at man støvsuger og vasker (med en grundig opvredet klud) engang imellem. Som udgangspunkt bør du ikke bruge rengøringsmidler til at vaske gulvet, men hvis det bliver nødvendigt, bør du bruge sæbe.

Afslibninger

Gulvafslibning

Giv dit trægulv et nyt look med en Gulvafslibning – Behovet for typen af gulvafslibning kan variere og det er derfor en fordel at tage kontakt med en professionel gulversliber og få udført opgaven af en fagmand.

Læs Mere

Overflade Slibning

Afslibninger og nyt look til træ som ikke nødvendigvis er et gulv er ikke ilde set – Hos Jeres Gulvsliber giver vi også nyt liv til foreksempel, trætereasser, køkken bordplader og andre træoverflader.

Læs Mere

Afslibning af Dørtrin

Giv dørtrinnet nyt og friskt liv igen – Et dørtrin er udsat og skal kunne holde til mange slitager. Derfor bliver det også hurtigt grimt at se på, hvis du ikke sørger for at holde det ved lige. Det er vigtigt både af få slebet sine træoverflader, samt at vedligeholde dem.

Læs Mere
jeres gulvsliber aps en del af dansk byg garanti

DANSK BYGGERI – BYG GARANTI

Jeres Gulvsliber er medlem af Dansk Byggeris Byg Garanti som hjælper privat forbrugere mod snyd, fejl og mangler i dansk byggeri. Har du fået udført arbejde af en virksomhed der er medlem af Byg Garanti så er du sikret følgende:

  • Dækker fejl og mangler op til 150.000,- kr. inkl. moms
  • Dækker synlige fejl og mangler i 3 år
  • Dækker skjulte fejl og mangler i 10 år

Du kan derfor roligt vælge Jeres Gulvsliber til din gulvafslibningsopgave.